Frampton, Peter

Peter Frampton se narodil 22. dubna 1950 v Beckenhamu v hrabství Kent v Anglii a první hudební krůčky uskutečnil v 7 letech cvičením na banjolele, které našel u babičky na půdě. Rázem však dostal i kytaru a začal se učit i na klavír a už v roce 1960 válí ve své první kapele s názvem Little Ravens. Během školní let ještě prošel skupinami The Trubeats a The Preachers, ale zcela zásadním se stalo opuštění školy v roce 1966 a připojení se ke kapele The Herd.

Frampton v The Herd zastával post zpěváka a sólového kytaristy a úspěšné popové singly ho v letech 1967-8 katapultovaly mezi idoly tehdejší mládeže. Peter dokonce získal titul Tvář roku 1968, avšak o rok později The Herd opouští. Jednak z důvodu neúspěšného... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Frampton, 1972 Frampton, Peter - Wind Of Change
hodnocení/rating Frampton, Peter - Wind Of Change
2/2
recenze/hodnocení
Frampton, 1973 Frampton, Peter - Frampton's Camel
hodnocení/rating Frampton, Peter - Frampton's Camel
1/1
recenze/hodnocení
Frampton, 1974 Frampton, Peter - Something's Happening
hodnocení/rating Frampton, Peter - Something's Happening
1/1
recenze/hodnocení
Frampton, 1975 Frampton, Peter - Frampton
hodnocení/rating Frampton, Peter - Frampton
1/1
recenze/hodnocení
Frampton, 1976 Frampton, Peter - Frampton Comes Alive!
hodnocení/rating Frampton, Peter - Frampton Comes Alive!
0/0
recenze/hodnocení
Frampton, 1977 Frampton, Peter - I'm In You
hodnocení/rating Frampton, Peter - I'm In You
1/1
recenze/hodnocení
Frampton, 1979 Frampton, Peter - Where I Should Be
hodnocení/rating Frampton, Peter - Where I Should Be
1/1
recenze/hodnocení
Frampton, 1981 Frampton, Peter - Breaking All the Rules
hodnocení/rating Frampton, Peter - Breaking All the Rules
1/1
recenze/hodnocení
Frampton, 1982 Frampton, Peter - The Art Of Control
hodnocení/rating Frampton, Peter - The Art Of Control
1/1
recenze/hodnocení
Frampton, 1986 Frampton, Peter - Premonition
hodnocení/rating Frampton, Peter - Premonition
1/1
recenze/hodnocení
Frampton, 1989 Frampton, Peter - When All The Pieces Fit
hodnocení/rating Frampton, Peter - When All The Pieces Fit
0/0
recenze/hodnocení
Frampton, 1994 Frampton, Peter - Peter Frampton
hodnocení/rating Frampton, Peter - Peter Frampton
0/0
recenze/hodnocení
Frampton, 1995 Frampton, Peter - Frampton Comes Alive II
hodnocení/rating Frampton, Peter - Frampton Comes Alive II
0/0
recenze/hodnocení
Frampton, 2000 Frampton, Peter - Live In Detroit
hodnocení/rating Frampton, Peter - Live In Detroit
0/0
recenze/hodnocení
Frampton, 2003 Frampton, Peter - Now
hodnocení/rating Frampton, Peter - Now
0/0
recenze/hodnocení
Frampton, 2006 Frampton, Peter - Fingerprints
hodnocení/rating Frampton, Peter - Fingerprints
0/0
recenze/hodnocení
Frampton, 2010 Frampton, Peter - Thank You Mr. Churchill
hodnocení/rating Frampton, Peter - Thank You Mr. Churchill
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000