Formula 3

Formula 3 patrila medzi najslávnejšie rockové formácie čižmového polostrova a svoje diela vydávala ešte pred slávnou talianskou art rockovou vlnou, ktorá počala v roku 1972. Tvorila ju trojica hráčov Tony Cicco (bicie, spev), Gabriele Lorenzi (klávesy) a Alberto Radius (gitara). Asi každý si okamžite všimne, že v skupine absentovala basa, Lorenzi po vzore Vincenta Cranea nahrádzal zmienený nástroj svojimi klávesami.

Kapela mala šťastie, že koncom 60. rokov sprevádzala najpopulárnejšieho talianskeho speváka Lucia Battistiho, nuž sa jej odvďačil tým, že jej písal texty, produkoval albumy (spolu s Giuliom „Mogol“ Rapettim) a v neposlednom rade ju využíval ako svoj sprievodný band, naživo i v štúdiu. Formula 3 nahrala celú... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Formula 1970 Formula 3 - Dies irae
hodnocení/rating Formula 3 - Dies irae
1/1
recenze/hodnocení
Formula 1971 Formula 3 - Formula 3
hodnocení/rating Formula 3 - Formula 3
0/0
recenze/hodnocení
Formula 1972 Formula 3 - Sognando e Risognando
hodnocení/rating Formula 3 - Sognando e Risognando
2/3
recenze/hodnocení
Formula 1973 Formula 3 - La grande casa
hodnocení/rating Formula 3 - La grande casa
1/1
recenze/hodnocení
Formula 1990 Formula 3 - 1990
hodnocení/rating Formula 3 - 1990
0/0
recenze/hodnocení
Formula 1991 Formula 3 - King Kong
hodnocení/rating Formula 3 - King Kong
0/0
recenze/hodnocení
Formula 1992 Formula 3 - Frammenti rosa
hodnocení/rating Formula 3 - Frammenti rosa
0/0
recenze/hodnocení
Formula 1994 Formula 3 - La casa dell’imperatore
hodnocení/rating Formula 3 - La casa dell’imperatore
0/0
recenze/hodnocení
Formula 1996 Formula 3 - I successi di Lucio Battisti
hodnocení/rating Formula 3 - I successi di Lucio Battisti
0/0
recenze/hodnocení
Formula 1996 Formula 3 - La Formula di Battisti
hodnocení/rating Formula 3 - La Formula di Battisti
0/0
recenze/hodnocení
Formula 2004 Formula 3 - Il nostro caro... lucio
hodnocení/rating Formula 3 - Il nostro caro... lucio
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000