Foreigner

Britsko-americká hardrocková kapela, kterou založili v roce 1976 Mick Jones (ex Spooky Tooth), Ian McDonald (ex King Crimson) a zpěvák Lou Gramm. Foreigner prodal během své kariéry více než 70 milionů alb.

Debutové eponymní album Foreigneru se objevilo na trhu v roce 1977, další alba následovala s poměrně pravidelným odstupem. V průběhu času se ze sextetu stal kvartet, na albu "4" z roku 1981 nacházíme sestavu Lou Gramm (zpěv, perkuse), Mick Jones (kytara, klávesy), Rick Wills (baskytara) a Dennis Elliott – (bicí, zpěv).

Následují další komerčně úspěšná alba - Agent Provocateur (1984) a Inside Information (1987). V závěru osmdesátých let opouští kapelu Gramm, toužící po sólové kariéře. Za mikrofonem... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Foreigner 1977 Foreigner - Foreigner
hodnocení/rating Foreigner - Foreigner
1/1
recenze/hodnocení
Foreigner 1978 Foreigner - Double Vision
hodnocení/rating Foreigner - Double Vision
1/2
recenze/hodnocení
Foreigner 1979 Foreigner - Head Games
hodnocení/rating Foreigner - Head Games
1/3
recenze/hodnocení
Foreigner 1981 Foreigner - 4
hodnocení/rating Foreigner - 4
1/3
recenze/hodnocení
Foreigner 1984 Foreigner - Agent Provocateur
hodnocení/rating Foreigner - Agent Provocateur
0/0
recenze/hodnocení
Foreigner 1987 Foreigner - Inside Information
hodnocení/rating Foreigner - Inside Information
1/1
recenze/hodnocení
Foreigner 1991 Foreigner - Unusual Heat
hodnocení/rating Foreigner - Unusual Heat
0/0
recenze/hodnocení
Foreigner 1994 Foreigner - Mr. Moonlight
hodnocení/rating Foreigner - Mr. Moonlight
0/0
recenze/hodnocení
Foreigner 2002 Foreigner - The Definitive
hodnocení/rating Foreigner - The Definitive
1/1
recenze/hodnocení
Foreigner 2009 Foreigner - Can't Slow Down
hodnocení/rating Foreigner - Can't Slow Down
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000