Fogerty, John

John Fogerty (narozený jako John Cameron Fogerty 28. května 1945 v Berkeley, Kalifornie), je zpěvák, písničkář a kytarista skupiny Creedence Clearwater Revival.

Hudební kariéra

John Fogerty je multiinstrumentalista, umí hrát na mnoho nástrojů, jako jsou kytara, harmonika, piáno, baskytara, bicí, banjo, elektronické varhany, housle, a saxofon, mladší bratr Toma Fogertyho, zpěváka a kytaristy skupiny CCR.
Stejně jako jeho bratr Tom Fogerty začal hrát rock and roll na střední škole. Každý v té době měl svou vlastní skupinu, nakonec se setkali v Johnově skupině The Blue Velvets a vydali v letech 1961-1962 tři SP u firmy Orchestra Records. Skupnu... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Fogerty, 1973 Fogerty, John - The Blue Ridge Rangers
hodnocení/rating Fogerty, John - The Blue Ridge Rangers
0/0
recenze/hodnocení
Fogerty, 1975 Fogerty, John - John Fogerty
hodnocení/rating Fogerty, John - John Fogerty
0/0
recenze/hodnocení
Fogerty, 1985 Fogerty, John - Centerfield
hodnocení/rating Fogerty, John - Centerfield
1/1
recenze/hodnocení
Fogerty, 1986 Fogerty, John - Eye Of The Zombie
hodnocení/rating Fogerty, John - Eye Of The Zombie
0/0
recenze/hodnocení
Fogerty, 1988 Fogerty, John - Premotion
hodnocení/rating Fogerty, John - Premotion
0/0
recenze/hodnocení
Fogerty, 1997 Fogerty, John - Blue Moon Swamp
hodnocení/rating Fogerty, John - Blue Moon Swamp
0/0
recenze/hodnocení
Fogerty, 2004 Fogerty, John - Deja Vu All Over Again
hodnocení/rating Fogerty, John - Deja Vu All Over Again
0/0
recenze/hodnocení
Fogerty, 2005 Fogerty, John - The Long Road Home
hodnocení/rating Fogerty, John - The Long Road Home
0/0
recenze/hodnocení
Fogerty, 2006 Fogerty, John - The Long Road Home: In Concert
hodnocení/rating Fogerty, John - The Long Road Home: In Concert
1/1
recenze/hodnocení
Fogerty, 2007 Fogerty, John - Revival
hodnocení/rating Fogerty, John - Revival
0/0
recenze/hodnocení
Fogerty, 2009 Fogerty, John - The Blue Ridge Rangers Rides Again
hodnocení/rating Fogerty, John - The Blue Ridge Rangers Rides Again
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000