Flower Kings, The

The Flower Kings

13.07.2000

Švédsky progresívny spolok The Flower Kings vznikol z iniciatívy Roinea Stolta (ex Kaipa, gitara/spev), Jaime Salazara (ex Jonas Hellborg, bicie) a Hasse Bruniussona (perkusie) niekedy koncom roka 1993 kvôli nahratiu albumu "The Flower King". Vyšiel v auguste 94 a s výsledkom boli spokojní nielen samotní muzikanti, ale aj milovníci progrocku po celom svete. Zakladajúce trio doplnili Roineho brat Michael (basgitara) a Tomas Bodin (klávesy). Kapela odohrala svoj prvý skúšobný koncert na miestnom progrockovom festivale v auguste 94 po púhych štyroch hodinách nacvičovania! Ich vystúpenie nebolo až také dokonalé ako na albume, no ich kvality boli nepopierateľné a obecenstvo to náležite ocenilo. Roineho... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Flower 1995 Flower Kings, The - Back In The World Of Adventures
hodnocení/rating Flower Kings, The - Back In The World Of Adventures
3/6
recenze/hodnocení
Flower 1996 Flower Kings, The - Retropolis
hodnocení/rating Flower Kings, The - Retropolis
1/5
recenze/hodnocení
Flower 1997 Flower Kings, The - Stardust We Are
hodnocení/rating Flower Kings, The - Stardust We Are
4/7
recenze/hodnocení
Flower 1998 Flower Kings, The - Scanning The Greenhouse
hodnocení/rating Flower Kings, The - Scanning The Greenhouse
0/0
recenze/hodnocení
Flower 1998 Flower Kings, The - Édition Limitée Québec 1998
hodnocení/rating Flower Kings, The - Édition Limitée Québec 1998
0/0
recenze/hodnocení
Flower 1998 Flower Kings, The - Flower Power
hodnocení/rating Flower Kings, The - Flower Power
4/7
recenze/hodnocení
Flower 2000 Flower Kings, The - Alive On Planet Earth
hodnocení/rating Flower Kings, The - Alive On Planet Earth
0/0
recenze/hodnocení
Flower 2000 Flower Kings, The - Space Revolver
hodnocení/rating Flower Kings, The - Space Revolver
3/7
recenze/hodnocení
Flower 2000 Flower Kings, The - Fanclub CD 2000
hodnocení/rating Flower Kings, The - Fanclub CD 2000
0/0
recenze/hodnocení
Flower 2001 Flower Kings, The - The Rainmaker
hodnocení/rating Flower Kings, The - The Rainmaker
3/6
recenze/hodnocení
Flower 2002 Flower Kings, The - The Fanclub CD 2002 - A Collection Of Fl
hodnocení/rating Flower Kings, The - The Fanclub CD 2002 - A Collection Of Fl
0/0
recenze/hodnocení
Flower 2002 Flower Kings, The - Official Bootleg
hodnocení/rating Flower Kings, The - Official Bootleg
0/0
recenze/hodnocení
Flower 2002 Flower Kings, The - Unfold The Future
hodnocení/rating Flower Kings, The - Unfold The Future
3/6
recenze/hodnocení
Flower 2003 Flower Kings, The - Meet The Flower Kings
hodnocení/rating Flower Kings, The - Meet The Flower Kings
2/3
recenze/hodnocení
Flower 2004 Flower Kings, The - Adam and Eve
hodnocení/rating Flower Kings, The - Adam and Eve
5/9
recenze/hodnocení
Flower 2006 Flower Kings, The - Paradox Hotel
hodnocení/rating Flower Kings, The - Paradox Hotel
5/8
recenze/hodnocení
Flower 2007 Flower Kings, The - The Sum Of No Evil
hodnocení/rating Flower Kings, The - The Sum Of No Evil
3/5
recenze/hodnocení
Flower 2008 Flower Kings, The - Carpe Diem
hodnocení/rating Flower Kings, The - Carpe Diem
0/0
recenze/hodnocení
Flower 2011 Flower Kings, The - Tour Kaputt
hodnocení/rating Flower Kings, The - Tour Kaputt
0/0
recenze/hodnocení
Flower 2012 Flower Kings, The - Banks of Eden (2CD)
hodnocení/rating Flower Kings, The - Banks of Eden (2CD)
4/7
recenze/hodnocení
Flower 2013 Flower Kings, The - Desolation Rose
hodnocení/rating Flower Kings, The - Desolation Rose
1/4
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000