Flaming Lips, The

The Flaming Lips je americká kapela založená v roku 1983 v štáte Oklahoma. Sú označovaní za alternatívno-rockovú formáciu, no v ich hudbe sú prítomné aj ďalšie štýly ako space-rock, noise-pop, post punk a aj prvky experimentálneho rocku či psychedélie. Wayne Coyne je vedúcou osobnosťou, spevákom, skladateľom a gitaristom. Spoločne s basákom Michael Lee Ivinsom a bubeníkom skladateľom Stevenom Drozdom tvoria pevné jadro, a sú najstabilnejší členovia The Flaming Lips. Skupina obdržala aj niekoľko nominácií a ocenení Grammy Awards. Kvôli svojmu alternatívnemu zameraniu sú obľúbení a úspešní aj vo Veľkej Británii. Patria medzi interpretov, ktorí sa výrazne pričinili o popularitu alternatívneho rocku. Ich živé vystúpenia sú známe tým,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Flaming 1986 Flaming Lips, The - Hear It Is
hodnocení/rating Flaming Lips, The - Hear It Is
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 1987 Flaming Lips, The - Oh My Gawd!!!...The Flaming Lips
hodnocení/rating Flaming Lips, The - Oh My Gawd!!!...The Flaming Lips
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 1989 Flaming Lips, The - Telepathic Surgery
hodnocení/rating Flaming Lips, The - Telepathic Surgery
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 1990 Flaming Lips, The - In a Priest Driven Ambulance
hodnocení/rating Flaming Lips, The - In a Priest Driven Ambulance
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 1992 Flaming Lips, The - Hit To Death In The Future Head
hodnocení/rating Flaming Lips, The - Hit To Death In The Future Head
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 1993 Flaming Lips, The - Transmissions From The Satellite Heart
hodnocení/rating Flaming Lips, The - Transmissions From The Satellite Heart
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 1995 Flaming Lips, The - Clouds Taste Metallic
hodnocení/rating Flaming Lips, The - Clouds Taste Metallic
0/1
recenze/hodnocení
Flaming 1997 Flaming Lips, The - Zaireeka
hodnocení/rating Flaming Lips, The - Zaireeka
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 1999 Flaming Lips, The - The Soft Bulletin
hodnocení/rating Flaming Lips, The - The Soft Bulletin
0/1
recenze/hodnocení
Flaming 2002 Flaming Lips, The - Yoshimi Battles The Pink Robots
hodnocení/rating Flaming Lips, The - Yoshimi Battles The Pink Robots
0/1
recenze/hodnocení
Flaming 2006 Flaming Lips, The - At War With The Mystics
hodnocení/rating Flaming Lips, The - At War With The Mystics
0/1
recenze/hodnocení
Flaming 2009 Flaming Lips, The - Embryonic
hodnocení/rating Flaming Lips, The - Embryonic
0/1
recenze/hodnocení
Flaming 2009 Flaming Lips, The - The Flaming Lips and Stardeath and White Dwarfs with Henry Rollins and Peaches Doing The Dark Side of the Moon
hodnocení/rating Flaming Lips, The - The Flaming Lips and Stardeath and White Dwarfs with Henry Rollins and Peaches Doing The Dark Side of the Moon
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 2012 Flaming Lips, The - The Flaming Lips And Heady Fwends
hodnocení/rating Flaming Lips, The - The Flaming Lips And Heady Fwends
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 2013 Flaming Lips, The - The Terror
hodnocení/rating Flaming Lips, The - The Terror
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 2014 Flaming Lips, The - With a Little Help from My Fwends
hodnocení/rating Flaming Lips, The - With a Little Help from My Fwends
0/1
recenze/hodnocení
Flaming 2016 Flaming Lips, The - Lightning Strikes The Postman
hodnocení/rating Flaming Lips, The - Lightning Strikes The Postman
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 2017 Flaming Lips, The - Oczy Mlody
hodnocení/rating Flaming Lips, The - Oczy Mlody
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000