Flaming Bess

Skupina Flaming Bess vznikla roku 1969 v Düsseldorfu. Zakládajícími členy byli Hans Wende, Horst Wagner, Rolf Seelbach a Peter Figge. Vydání první desky TANZ DER GOTTER trvalo dlouhých 10 let - tentokrát ve složení Hans Wende, Joachim Jansen, Peter Wahle a Dieter Joswig - a upozornilo na sebe neobvyklou kombinací propracovaného instrumentálního rocku, hudebních koláží a vyprávěného fantasy příběhu.

Roku 1981 vyšlo album VERLORENE WELT. Odešel Peter Wahle, nicméně ke skupině přišli Achim Wierschem, Barry Peeler a Hans Schweiß. Druhá deska se prodávala ještě lépe, přesto jim nahrávací společnost neprodloužila smlouvu a kapela přešla k Neue Deutsche Welle, u které vydala roku 1985 album Verschlüsselt, tentokráte jako "Key"... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Flaming 1979 Flaming Bess - Tanz der Götter
hodnocení/rating Flaming Bess - Tanz der Götter
2/2
recenze/hodnocení
Flaming 1981 Flaming Bess - Verlorene Welt
hodnocení/rating Flaming Bess - Verlorene Welt
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 1996 Flaming Bess - Fata Morgana
hodnocení/rating Flaming Bess - Fata Morgana
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 2005 Flaming Bess - Finstere Sonne / Black Sun
hodnocení/rating Flaming Bess - Finstere Sonne / Black Sun
0/0
recenze/hodnocení
Flaming 2008 Flaming Bess - Wächter der Lichts
hodnocení/rating Flaming Bess - Wächter der Lichts
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000