Flamborough Head

Flamborough Head má své kořeny v oblasti Nizozemí nazývané Friesland. Hlavním iniciátorem založení skupiny v počátku 90 let byl Edo Spanninga(klávesy) a Koen Roozen(bicí), později se přidali Marcel Derix(basa) ,André Cents(kytara) a konečně, po několika konkurzech, zpěvák Siebe Rein Schaaf (také klávesista) tímto se ustavila sestava, která v roce 1998 natočila debutové album UNSPOKEN WHISPER. Během půl roku se prodalo 1500 kopií a debutové CD obdrželo příznivé kritiky. Výhrady byly pouze ke zpěvákovi. Obsahuje hutný symphonic prog okořeněný neo progem. Lze zde vystopovat inspiraci skupinami Marillion, Arena nebo Pendragon.
Následuje druhé album DEFINING THE LEGACY z roku 2000, nahrané ve stejné sestavě a rozvíjející... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Flamborough 1998 Flamborough Head - Unspoken Whisper
hodnocení/rating Flamborough Head - Unspoken Whisper
0/1
recenze/hodnocení
Flamborough 2000 Flamborough Head - Defining The Legacy
hodnocení/rating Flamborough Head - Defining The Legacy
0/1
recenze/hodnocení
Flamborough 2000 Flamborough Head - Bridge To The Promised Land
hodnocení/rating Flamborough Head - Bridge To The Promised Land
0/1
recenze/hodnocení
Flamborough 2002 Flamborough Head - One For The Crow
hodnocení/rating Flamborough Head - One For The Crow
0/1
recenze/hodnocení
Flamborough 2005 Flamborough Head - Tales Of Imperfection
hodnocení/rating Flamborough Head - Tales Of Imperfection
0/1
recenze/hodnocení
Flamborough 2008 Flamborough Head - Live In Budapest
hodnocení/rating Flamborough Head - Live In Budapest
0/0
recenze/hodnocení
Flamborough 2009 Flamborough Head - Looking For John Maddock
hodnocení/rating Flamborough Head - Looking For John Maddock
1/3
recenze/hodnocení
Flamborough 2013 Flamborough Head - Lost In Time
hodnocení/rating Flamborough Head - Lost In Time
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000