Fear Factory

Skupina FEAR FACTORY byla založena v roce 1990 v Los Angeles, a to zpěvákem Burtonem C. Bellem, kytaristou Dinem Cazaresem a bubeníkem Raymondem Herrerou.
V této sestavě posléze nahráli pár demo skladeb, ze kterých vzniklo první album s názvem "Soul Of A New Machine".
Základy stylu, díky kterému je kapela známá dodnes byly položeny v roce 1993 albem "Fear Is The Midkiller", na kterém se mísil ostrý metalový zvuk s elektronikou.
Opravdový průlom ovšem přišel až v roce 1995, kdy kapela vydala své druhé album s názvem "Demanufacture".
Na této desce již se skupinou hraje i baskytarista Christian Olde Wolbers, který se k souboru připojil o rok dříve.
Album se setkalo s velmi vřelým přijetím, a zanedlouho se stalo... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Fear 1992 Fear Factory - Soul of a New Machine
hodnocení/rating Fear Factory - Soul of a New Machine
0/0
recenze/hodnocení
Fear 1995 Fear Factory - Demanufacture
hodnocení/rating Fear Factory - Demanufacture
1/2
recenze/hodnocení
Fear 1998 Fear Factory - Obsolete
hodnocení/rating Fear Factory - Obsolete
0/0
recenze/hodnocení
Fear 2001 Fear Factory - Digimortal
hodnocení/rating Fear Factory - Digimortal
0/0
recenze/hodnocení
Fear 2002 Fear Factory - Concrete
hodnocení/rating Fear Factory - Concrete
0/0
recenze/hodnocení
Fear 2004 Fear Factory - Archetype
hodnocení/rating Fear Factory - Archetype
0/0
recenze/hodnocení
Fear 2005 Fear Factory - Transgression
hodnocení/rating Fear Factory - Transgression
0/0
recenze/hodnocení
Fear 2010 Fear Factory - Mechanize
hodnocení/rating Fear Factory - Mechanize
0/0
recenze/hodnocení
Fear 2012 Fear Factory - The Industrialist
hodnocení/rating Fear Factory - The Industrialist
0/0
recenze/hodnocení
Fear 2015 Fear Factory - Genexus
hodnocení/rating Fear Factory - Genexus
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000