Family

Skupina Family vznikla v roce 1967 v Leicesteru z bývalých členů kapely The Farinas, založené na leicesterské Art College. Její původní sestavu tvořili John "Charlie" Whitney, Tim Kirchin, Harry Ovenall a Jim King, později se připojili Ric Grech, který vystřídal Kirchina a Roger Chapman, zpěvák s nezaměnitelným hlasem.

Debutové album Family bylo natočeno v červnu roku 1968 a produkoval jej bývalý člen Traffic David Mason. Originální zvuk LP dotvářely zejména Chapmanovy vokály, které doplňovaly pro rockovou hudbu poměrně netypické nástroje jako například housle a cello.

První dvě alba kapely (Music in a Doll’s House a Family Entertainment) měla na britském trhu slušný úspěch, který mělo... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Family 1968 Family - Music in a Doll's House
hodnocení/rating Family - Music in a Doll's House
3/5
recenze/hodnocení
Family 1969 Family - Family Entertainment
hodnocení/rating Family - Family Entertainment
1/2
recenze/hodnocení
Family 1970 Family - A Song For Me
hodnocení/rating Family - A Song For Me
2/3
recenze/hodnocení
Family 1970 Family - Anyway
hodnocení/rating Family - Anyway
0/0
recenze/hodnocení
Family 1971 Family - Fearless
hodnocení/rating Family - Fearless
0/0
recenze/hodnocení
Family 1972 Family - Bandstand
hodnocení/rating Family - Bandstand
1/1
recenze/hodnocení
Family 1973 Family - It's Only A Movie
hodnocení/rating Family - It's Only A Movie
0/0
recenze/hodnocení
Family 2005 Family - In their own time
hodnocení/rating Family - In their own time
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000