Fajt, Pavel

Pavel Fajt je významný český avantgardný bubeník, skladateľ a duchovný otec legendárnych kapiel ako napr. Dunaj alebo Pavel Fajt & Pluto. Narodil sa v roku 1957 v Brne a tzv. brnenská scéna sa stala v Česku pojmom aj vďaka jeho aranžérskym či producentským schopnostiam. Spôsob myslenia a hry na bicích poukazuje na silnú individualitu a talent pri tvorení netypických postupov, ktoré sa napr. v skupine Dunaj nesmierne uplatnili.
"Stále intenzívněji si myslím, že hudba není konstrukce, že v ní jde o pocit a proto by se řemeslo nemělo vyvyšovat nad sdělení. Dnes hudbu chápu jako duchovní záležitost, ve které není místo pro rozum. Proto se snažím nalézt nějaký prapůvod rytmu, jeho esenci". (Pavel Fajt, 1996 Lidové noviny)
Výrazne... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Fajt, 1990 Fajt, Pavel - Sacha (Stepanida Borissova & Pavel Fajt)
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Sacha (Stepanida Borissova & Pavel Fajt)
0/0
recenze/hodnocení
Fajt, 1993 Fajt, Pavel - Songs For The Drums (Fajt & Meneses)
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Songs For The Drums (Fajt & Meneses)
0/0
recenze/hodnocení
Fajt, 1995 Fajt, Pavel - Macaronic Sines (Anna Homler, Geert Waegeman, Pavel Fajt)
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Macaronic Sines (Anna Homler, Geert Waegeman, Pavel Fajt)
0/1
recenze/hodnocení
Fajt, 1996 Fajt, Pavel - Pavel Fajt & Pluto
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Pavel Fajt & Pluto
1/1
recenze/hodnocení
Fajt, 1997 Fajt, Pavel - Corne De Vache (Anna Homler, Geert Waegeman, Pavel Fajt)
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Corne De Vache (Anna Homler, Geert Waegeman, Pavel Fajt)
0/1
recenze/hodnocení
Fajt, 1998 Fajt, Pavel - Pavel Fajt & Pluto - Tři
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Pavel Fajt & Pluto - Tři
0/0
recenze/hodnocení
Fajt, 1998 Fajt, Pavel - Průhlední Lidé/Transparent People (Chadima & Fajt)
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Průhlední Lidé/Transparent People (Chadima & Fajt)
0/0
recenze/hodnocení
Fajt, 2000 Fajt, Pavel - Ladakh 567 (Pavel Fajt & Václav Kořínek)
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Ladakh 567 (Pavel Fajt & Václav Kořínek)
0/0
recenze/hodnocení
Fajt, 2000 Fajt, Pavel - The Danubians (Amy Denio, Pavel Fajt, Csaba Hajnocy, Gabi Kenderesi)
hodnocení/rating Fajt, Pavel - The Danubians (Amy Denio, Pavel Fajt, Csaba Hajnocy, Gabi Kenderesi)
0/1
recenze/hodnocení
Fajt, 2001 Fajt, Pavel - Drum Trek
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Drum Trek
0/0
recenze/hodnocení
Fajt, 2005 Fajt, Pavel - Slet Bubeníků - Gathering Of Drummers (live)
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Slet Bubeníků - Gathering Of Drummers (live)
0/0
recenze/hodnocení
Fajt, 2007 Fajt, Pavel - Slet Bubeníků - Drumming Brew (live)
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Slet Bubeníků - Drumming Brew (live)
0/0
recenze/hodnocení
Fajt, 2009 Fajt, Pavel - Souhvězdí Santini (Pavel Fajt & Václav Cílek)
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Souhvězdí Santini (Pavel Fajt & Václav Cílek)
0/0
recenze/hodnocení
Fajt, 2013 Fajt, Pavel - Pavoon/Levantis (Oona Kastner & Pavel Fajt)
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Pavoon/Levantis (Oona Kastner & Pavel Fajt)
0/0
recenze/hodnocení
Fajt, 2013 Fajt, Pavel - Drumming Alley & Harmony Sky (Antonín Fajt, Pavel Fajt, Oona Kastner)
hodnocení/rating Fajt, Pavel - Drumming Alley & Harmony Sky (Antonín Fajt, Pavel Fajt, Oona Kastner)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000