Faith No More

Tím, že dosáhli komerčního úspěchu, aniž by vydali zavádějící singl určený mainstreamovému publiku, představují sanfrancisští Faith No More anomálii. Za běžných okolností by se z nich stala kultovní kapela, protože jejich mísení stylů, metalu, hiphopu, funku, se ještě nestalo mainstreamovou praxí (na věky věků kultovní Fishbone mohou sloužit jako důkaz). Leč kapela vystřídala několik zpěváků (k rané sestavě dokonce patřívala dokonce sama oslnivá Courtney Love) a strávila dvě alba dolaďováním soundu, takže když v roce 1989 vydali třetí desku The Real Thing, všechny nerovnosti byly již vyhlazeny a kapela měla obrovské štěstí na načasování.
Koupěschopná veřejnost zareagovala peněženkami velice příznivě na... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Faith 1985 Faith No More - We Care A Lot
hodnocení/rating Faith No More - We Care A Lot
0/0
recenze/hodnocení
Faith 1987 Faith No More - Introduce Yourself
hodnocení/rating Faith No More - Introduce Yourself
0/0
recenze/hodnocení
Faith 1989 Faith No More - The Real Thing
hodnocení/rating Faith No More - The Real Thing
2/4
recenze/hodnocení
Faith 1991 Faith No More - Live At The Brixton Academy
hodnocení/rating Faith No More - Live At The Brixton Academy
0/1
recenze/hodnocení
Faith 1992 Faith No More - Angel Dust
hodnocení/rating Faith No More - Angel Dust
3/5
recenze/hodnocení
Faith 1995 Faith No More - King for A Day...Fool for a Lifetime
hodnocení/rating Faith No More - King for A Day...Fool for a Lifetime
0/2
recenze/hodnocení
Faith 1997 Faith No More - Album of the Year
hodnocení/rating Faith No More - Album of the Year
0/1
recenze/hodnocení
Faith 2003 Faith No More - This Is It: The Best Of Faith No More
hodnocení/rating Faith No More - This Is It: The Best Of Faith No More
0/0
recenze/hodnocení
Faith 2015 Faith No More - Sol Invictus
hodnocení/rating Faith No More - Sol Invictus
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000