Fafard, Antoine

Antoine Fafard je kanadský basák a skladateľ. Jeho hlavným hudobným zameraním je jazz-rock a fusion. V období rokov 2000 až 2008 bol členom fusion formácie Spaced Out, s ktorými vydal päť štúdiových albumov. Komponuje hudbu aj pre televíziu a spolupracuje ako štúdiový hráč s rôznymi hudobníkmi.

Sólovú kariéru odštartoval v roku 2011 albumom Solus Operandi. Nasledovali Occultus Tramitis (2013) a Ad Perpetuum (2014). Na rok 2016 pripravil ďalší fusion opus Sphère. Zvyčajne sú jeho sólovky kladne hodnotené zo strany kritikov a aj fanúšikov tohto žánru. Nájdete na nich aj také slávne mená ako Dave Weckl, Terry Bozzio, Scott Henderson alebo Vinnie Colauita.

alienshore 12/2016

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Fafard, 2011 Fafard, Antoine - Solus Operandi
hodnocení/rating Fafard, Antoine - Solus Operandi
0/0
recenze/hodnocení
Fafard, 2013 Fafard, Antoine - Occultus Tramitis
hodnocení/rating Fafard, Antoine - Occultus Tramitis
0/0
recenze/hodnocení
Fafard, 2014 Fafard, Antoine - Ad Perpetuum
hodnocení/rating Fafard, Antoine - Ad Perpetuum
0/0
recenze/hodnocení
Fafard, 2016 Fafard, Antoine - Sphère
hodnocení/rating Fafard, Antoine - Sphère
1/1
recenze/hodnocení
Fafard, 2017 Fafard, Antoine - Proto Mundi
hodnocení/rating Fafard, Antoine - Proto Mundi
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000