Faces

Britská kapela Faces vznikla, neprekvapivo, z podobne nazvanej formácie Small Faces v roku 1969.

Významná osobnosť (Steve Marriott), sa porúčala k Humble Pie, nuž sa trojica hráčov Ian McLagan (klávesy), Ronnie Lane (basa) a Kenney Jones (bicie) sčuchla s Art Wood a Kin Gardner, aby založili Quiet Melon. Nahrali štyri skladby, zahrali si na niekoľkých koncertoch a napokon zmienené duo prišelcov nahradili hráči od Jeffa Becka počúvajúci na mená Ronnie Wood (gitara) a Rod Stewart (spev) a bolo.

Kapela nahrala štyri štúdiové albumy a jeden živák. Sranda je, že debut z roku 1970 First step vyšiel v USA pod názvom Small Faces, lebo nahrávacia spoločnosť chcela dojiť osvedčenú hitovú značku. Nasledovali diela ako Long... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Faces 1970 Faces - First step
hodnocení/rating Faces - First step
0/0
recenze/hodnocení
Faces 1971 Faces - Long player
hodnocení/rating Faces - Long player
0/0
recenze/hodnocení
Faces 1971 Faces - A nod is as good as a wink... to a blind horse
hodnocení/rating Faces - A nod is as good as a wink... to a blind horse
0/0
recenze/hodnocení
Faces 1973 Faces - Ooh la la
hodnocení/rating Faces - Ooh la la
0/0
recenze/hodnocení
Faces 1974 Faces - Coast to coast: Overture and beginners
hodnocení/rating Faces - Coast to coast: Overture and beginners
0/0
recenze/hodnocení
Faces 2007 Faces - Live in London
hodnocení/rating Faces - Live in London
0/0
recenze/hodnocení
Faces 2012 Faces - Stay with me – Anthology
hodnocení/rating Faces - Stay with me – Anthology
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000