Extreme

Bostonští Extreme vznikly v roce 1985. Kytarista Nuno Bettencourt a basák Patrick Badger spolu hráli v místní kapele Dream a zpěvák Gary Cherone měl svou vlastní skupinu s bubeníkem Paulem Gearym. Jejich hudbu nebylo nikdy snadné zcela přesně zařadit. Nikdy se totiž neomezili pouze na poprock, hardrock či heavy metal a svou promyšlenou směsici stylů dokázali vždy zajímavě okořenit.

V roce 1989 vydala kapela první bezejmenné album, na kterém se dá postřehnout snaha vymanit se z vlivu svých vzorů Van Halen a najít vlastní styl. Zvláště Nunova kytara byla velkým příslibem pro budoucnost.

O rok později se Extreme ohlásili koncepčním albem Pornograffitti. Tématicky si vzalo na paškál korupci, chamtivost a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Extreme 1989 Extreme - Extreme
hodnocení/rating Extreme - Extreme
0/0
recenze/hodnocení
Extreme 1990 Extreme - Pornograffitti
hodnocení/rating Extreme - Pornograffitti
2/2
recenze/hodnocení
Extreme 1992 Extreme - III Sides To Every Story
hodnocení/rating Extreme - III Sides To Every Story
3/3
recenze/hodnocení
Extreme 1995 Extreme - Waiting For The Punchline
hodnocení/rating Extreme - Waiting For The Punchline
2/3
recenze/hodnocení
Extreme 2008 Extreme - Saudades de Rock
hodnocení/rating Extreme - Saudades de Rock
2/2
recenze/hodnocení
Extreme 2010 Extreme - Take Us Alive, Boston 2009
hodnocení/rating Extreme - Take Us Alive, Boston 2009
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000