Espiritu

I když argentinská kapela Espiritu vzniká až v roce 1972, její počátky můžeme datovat do roku 1969, kdy založili zpěvák Fernando Bergé a kytarista Osvaldo Favrot skupinu Onda Corta, jejíž sestava se po mnoha změnách ustálila ve složení Bergé, Favrot, Carlos Goler (bicí) a Claudio Martinez (baskytara). V roce 1973 vydává Espiritu svůj první singl a začíná intenzivně koncertovat. Poté, co kapelu posílil hráč na klávesy Gustavo Fedel, mohla se v roce 1975 pustit do nahrávání svého prvního alba Cristalida, silně ovlivněného tvorbou Genesis a Yes.

Další album na sebe nenechává dlouho čekat - vychází pod názvem Libre y Natural v roce 1976 a ještě více zvyšuje popularitu Espiritu mezi argentinskými fanoušky... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Espiritu 1975 Espiritu - Crisalida
hodnocení/rating Espiritu - Crisalida
0/0
recenze/hodnocení
Espiritu 1976 Espiritu - Libre Y Natural (Free And Natural)
hodnocení/rating Espiritu - Libre Y Natural (Free And Natural)
0/0
recenze/hodnocení
Espiritu 1982 Espiritu - Espiritu III
hodnocení/rating Espiritu - Espiritu III
0/0
recenze/hodnocení
Espiritu 1982 Espiritu - Espiritu Live 'En Obras'
hodnocení/rating Espiritu - Espiritu Live 'En Obras'
0/0
recenze/hodnocení
Espiritu 1983 Espiritu - En Movimiento
hodnocení/rating Espiritu - En Movimiento
0/0
recenze/hodnocení
Espiritu 2003 Espiritu - Fronteras Mágicas
hodnocení/rating Espiritu - Fronteras Mágicas
0/0
recenze/hodnocení
Espiritu 2005 Espiritu - En vivo - 2004
hodnocení/rating Espiritu - En vivo - 2004
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000