Escovedo, Alejandro

Alejandro Escovedo se narodil v San Antoniu na jihu Texasu v lednu 1951. Jeho rodiče byli mexičtí přistěhovalci, ale oba jeho starší bratři Pete Escovedo (1935) a Coke Escovedo (1941-1986) se narodili už v Kalifornii. Další dva bratři Mario Escovedo a Javier Escovedo jsou rovněž hudebníci. Coke s Peterem spolupracovali například s Carlosem Santanou, zbylí dva s méně známými kapelami.

Svou první skupinu The Nuns založil v roce 1975. Když ze skupiny odešel, založil v roce 1981 kapelu Rank and File, se kterou do roku 1987, kdy se rozpadla, nahrál tři alba. Jediné alespoň trochu úspěšné bylo to první – Sundown z roku 1982. Následovala krátká epizoda se skupinou True Believers a v roce 1992 konečně první sólové album... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Escovedo, 1992 Escovedo, Alejandro - Gravity
hodnocení/rating Escovedo, Alejandro - Gravity
0/0
recenze/hodnocení
Escovedo, 1994 Escovedo, Alejandro - Thirteen Years
hodnocení/rating Escovedo, Alejandro - Thirteen Years
0/0
recenze/hodnocení
Escovedo, 1996 Escovedo, Alejandro - With These Hands
hodnocení/rating Escovedo, Alejandro - With These Hands
0/0
recenze/hodnocení
Escovedo, 1999 Escovedo, Alejandro - Bourbonitis Blues
hodnocení/rating Escovedo, Alejandro - Bourbonitis Blues
0/0
recenze/hodnocení
Escovedo, 2001 Escovedo, Alejandro - A Man Under the Influence
hodnocení/rating Escovedo, Alejandro - A Man Under the Influence
0/0
recenze/hodnocení
Escovedo, 2002 Escovedo, Alejandro - By the Hand of the Father
hodnocení/rating Escovedo, Alejandro - By the Hand of the Father
0/0
recenze/hodnocení
Escovedo, 2006 Escovedo, Alejandro - The Boxing Mirror
hodnocení/rating Escovedo, Alejandro - The Boxing Mirror
0/0
recenze/hodnocení
Escovedo, 2008 Escovedo, Alejandro - Real Animal
hodnocení/rating Escovedo, Alejandro - Real Animal
0/0
recenze/hodnocení
Escovedo, 2010 Escovedo, Alejandro - Street Songs of Love
hodnocení/rating Escovedo, Alejandro - Street Songs of Love
0/0
recenze/hodnocení
Escovedo, 2012 Escovedo, Alejandro - Big Station
hodnocení/rating Escovedo, Alejandro - Big Station
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000