Epitaph

Nemecká hard rocková skupina Epitaph vznikla v roku 1970 v Dortmunde ako Fagin's Epitaph. Trojica hudobníkov, Cliff Jackson (spev, gitara), Bernd Kolbe (basa) a James McGillvray (bicie) začala v Anglicku nahrávať svoj debut, ale dokončila ho v Nemecku a zostava sa rozrástla o druhého gitaristu Klausa Walza. Album vyšiel ako Epitaph v roku 1971 a predstavil ambiciózny hard rock s progresívnymi elementmi, ktorý o rok neskôr nasledoval album Stop, look & listen. Odklon k melodickému hard rocku zaznamenal album Outside the law z roku 1974, na ktorom bubnoval Achim Wielert. Kapela intenzívne koncertovala a v roku 1975 sa rozpadla. Okamžite síce vznikla nanovo, ale ďalší album jej vyšiel až v roku 1979. Return to reality nahrala zostava Jackson, Heinz Glass (gitara),... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Epitaph 1971 Epitaph - Epitaph
hodnocení/rating Epitaph - Epitaph
1/2
recenze/hodnocení
Epitaph 1972 Epitaph - Stop, look & listen
hodnocení/rating Epitaph - Stop, look & listen
1/1
recenze/hodnocení
Epitaph 1974 Epitaph - Outside the law
hodnocení/rating Epitaph - Outside the law
1/1
recenze/hodnocení
Epitaph 1979 Epitaph - Return to reality
hodnocení/rating Epitaph - Return to reality
1/1
recenze/hodnocení
Epitaph 1980 Epitaph - See you in Alaska
hodnocení/rating Epitaph - See you in Alaska
0/0
recenze/hodnocení
Epitaph 1981 Epitaph - Live
hodnocení/rating Epitaph - Live
0/0
recenze/hodnocení
Epitaph 1982 Epitaph - Danger man
hodnocení/rating Epitaph - Danger man
0/0
recenze/hodnocení
Epitaph 2000 Epitaph - Resurrection - the reunion concert
hodnocení/rating Epitaph - Resurrection - the reunion concert
0/0
recenze/hodnocení
Epitaph 2003 Epitaph - Live - The 21st Century Tour
hodnocení/rating Epitaph - Live - The 21st Century Tour
0/0
recenze/hodnocení
Epitaph 2007 Epitaph - Remember the daze
hodnocení/rating Epitaph - Remember the daze
0/0
recenze/hodnocení
Epitaph 2007 Epitaph - Live at Rockpalast
hodnocení/rating Epitaph - Live at Rockpalast
0/0
recenze/hodnocení
Epitaph 2009 Epitaph - Dancing with ghosts
hodnocení/rating Epitaph - Dancing with ghosts
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000