Enslaved

Enslaved je nórska black/prog-metalová kapela založená v roku 1991 gitaristom, skladateľom Ivarom Bjørnsonom a spevákom, basgitaristom Grutle Kjellsonom. Obaja sú najstabilnejšími článkami tejto skupiny. Ich základným hudobným štýlom, ktorý ich sprevádza počas celej kariéry je samozrejme black-metal. Počas svojej existencie však tento štýl obohatili aj o ďalšie prvky a tými najvýraznejšími sú progresívny rock, a progresívny metal. Kjellson vymenoval ako inšpiračné zdroje nasledujúce formácie: Pink Floyd, King Crimson, Rush, Genesis, Darkthrone, ranný Mayhem a Bathory. Enslaved patria medzi tých, čo posunuli extrémnejšiu odnož progresívneho metalu na vysokú kvalitatívnu úroveň a stali sa tak zásadnou kapelou v tomto hudobnom štýle. ... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Enslaved 1994 Enslaved - Vikingligr Veldi
hodnocení/rating Enslaved - Vikingligr Veldi
0/0
recenze/hodnocení
Enslaved 1994 Enslaved - Frost
hodnocení/rating Enslaved - Frost
0/0
recenze/hodnocení
Enslaved 1997 Enslaved - Eld
hodnocení/rating Enslaved - Eld
0/0
recenze/hodnocení
Enslaved 1998 Enslaved - Blodhemn
hodnocení/rating Enslaved - Blodhemn
0/0
recenze/hodnocení
Enslaved 2000 Enslaved - Mardraum: Beyond The Within
hodnocení/rating Enslaved - Mardraum: Beyond The Within
0/0
recenze/hodnocení
Enslaved 2001 Enslaved - Monumension
hodnocení/rating Enslaved - Monumension
0/0
recenze/hodnocení
Enslaved 2003 Enslaved - Below The Lights
hodnocení/rating Enslaved - Below The Lights
0/0
recenze/hodnocení
Enslaved 2004 Enslaved - Isa
hodnocení/rating Enslaved - Isa
0/1
recenze/hodnocení
Enslaved 2006 Enslaved - Ruun
hodnocení/rating Enslaved - Ruun
0/1
recenze/hodnocení
Enslaved 2008 Enslaved - Vertebrae
hodnocení/rating Enslaved - Vertebrae
0/0
recenze/hodnocení
Enslaved 2010 Enslaved - Axioma Ethica Odini
hodnocení/rating Enslaved - Axioma Ethica Odini
0/1
recenze/hodnocení
Enslaved 2012 Enslaved - RIITIIR
hodnocení/rating Enslaved - RIITIIR
1/3
recenze/hodnocení
Enslaved 2015 Enslaved - In Times
hodnocení/rating Enslaved - In Times
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000