Enchant

Enchant

04.08.2000

Keď sa povie Enchant, progresívnej hudby znalý jedinec si hneď predstaví kapelu zo San Francisca hrajúcu progrock 90-tych rokov. Produkciu formácie si obľúbilo mnoho priaznivcov tohto žánru po celom svete. Prvým dielom "A Blue Print Of The World" (1994) sa zapísala viac než dobre, na domácej pôde sa o vydanie debutu postaralo vydavateľstvo Magna Carta až o niekoľko rokov neskôr. Potom, čo sa v hudobnej tlači objavili skvelé recenzie a album sa hojne predával v Európe, no najmä v krajine vychádzajúceho slnka - Japonsku, Enchant vyštartoval spoza veľkej mláky získavať si fanúšikov svojou hudbou. Pod vplyvom takých skupín, ako Dream Theater, Rush, Kansas, Queensryche a Marillion (Steve Rothery z Marillion... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Enchant 1995 Enchant - A Blueprint Of The World
hodnocení/rating Enchant - A Blueprint Of The World
2/2
recenze/hodnocení
Enchant 1996 Enchant - Wounded
hodnocení/rating Enchant - Wounded
1/1
recenze/hodnocení
Enchant 1997 Enchant - Time Lost
hodnocení/rating Enchant - Time Lost
2/2
recenze/hodnocení
Enchant 1998 Enchant - Break
hodnocení/rating Enchant - Break
2/4
recenze/hodnocení
Enchant 2000 Enchant - Juggling 9 or Dropping 10
hodnocení/rating Enchant - Juggling 9 or Dropping 10
2/2
recenze/hodnocení
Enchant 2002 Enchant - Blink Of An Eye
hodnocení/rating Enchant - Blink Of An Eye
2/2
recenze/hodnocení
Enchant 2003 Enchant - Tug Of War
hodnocení/rating Enchant - Tug Of War
1/1
recenze/hodnocení
Enchant 2004 Enchant - Live At Last
hodnocení/rating Enchant - Live At Last
0/0
recenze/hodnocení
Enchant 2014 Enchant - The Great Divide
hodnocení/rating Enchant - The Great Divide
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000