Emerson Lake & Palmer

Návrat trojhlavého dinosaura
(Jurský park Emerson, Lake & Palmer)

Marian Jaslovský, InZine, 1.10.1998
www.jaslovsky.sk

Časy rockových reholí punkerov, bojujúcich proti zlému, pompéznemu rocku, vzdialivšieho sa od svojich poslucháčov do magických kruhov štadiónov, sú dávnou minulosťou. Znova prišla k slovu pompéznosť, arénové rituály, koncerty sú opäť veľkolepými spektakulárnymi show - a je jedno, či tie krpaté figúrky na multimediálnych pódiách sú U2, Madonna, Rolling Stones, Prince alebo Dire Straits.

Ale panta rhei. Neviem, či starnem a senilniem, zdá sa mi však, že dnes si veľa fanúšikov pop music odvyklo počúvať hudbu. Jasné, ten Princ je ohromný, je to strašná show, super... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Emerson 1970 Emerson Lake & Palmer - Emerson Lake & Palmer
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Emerson Lake & Palmer
8/15
recenze/hodnocení
Emerson 1971 Emerson Lake & Palmer - Tarkus
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Tarkus
9/15
recenze/hodnocení
Emerson 1971 Emerson Lake & Palmer - Pictures At An Exhibition (live)
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Pictures At An Exhibition (live)
5/8
recenze/hodnocení
Emerson 1972 Emerson Lake & Palmer - Trilogy
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Trilogy
7/13
recenze/hodnocení
Emerson 1973 Emerson Lake & Palmer - Brain Salad Surgery
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Brain Salad Surgery
9/16
recenze/hodnocení
Emerson 1974 Emerson Lake & Palmer - Welcome Back My Friends To The Show That Never Ends (live)
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Welcome Back My Friends To The Show That Never Ends (live)
1/1
recenze/hodnocení
Emerson 1977 Emerson Lake & Palmer - Works, Vol. 1
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Works, Vol. 1
2/3
recenze/hodnocení
Emerson 1977 Emerson Lake & Palmer - Works, Vol. 2
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Works, Vol. 2
2/2
recenze/hodnocení
Emerson 1978 Emerson Lake & Palmer - Love Beach
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Love Beach
2/3
recenze/hodnocení
Emerson 1979 Emerson Lake & Palmer - In Concert
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - In Concert
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 1980 Emerson Lake & Palmer - The Best Of Emerson, Lake & Palmer
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - The Best Of Emerson, Lake & Palmer
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 1986 Emerson Lake & Palmer - Emerson, Lake & Powell
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Emerson, Lake & Powell
1/2
recenze/hodnocení
Emerson 1987 Emerson Lake & Palmer - Emerson, Berry & Palmer - To the Power of Three
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Emerson, Berry & Palmer - To the Power of Three
1/1
recenze/hodnocení
Emerson 1992 Emerson Lake & Palmer - The Atlantic Years (compilation)
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - The Atlantic Years (compilation)
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 1992 Emerson Lake & Palmer - Black Moon
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Black Moon
4/7
recenze/hodnocení
Emerson 1993 Emerson Lake & Palmer - Live At The Royal Albert Hall
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Live At The Royal Albert Hall
1/2
recenze/hodnocení
Emerson 1993 Emerson Lake & Palmer - Return Of The Manticore (compilation)
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Return Of The Manticore (compilation)
1/1
recenze/hodnocení
Emerson 1993 Emerson Lake & Palmer - Works Live
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Works Live
1/1
recenze/hodnocení
Emerson 1994 Emerson Lake & Palmer - Classic Rock (compilation)
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Classic Rock (compilation)
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 1994 Emerson Lake & Palmer - The Best Of Emerson, Lake & Palmer
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - The Best Of Emerson, Lake & Palmer
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 1994 Emerson Lake & Palmer - In The Hot Seat
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - In The Hot Seat
4/4
recenze/hodnocení
Emerson 1997 Emerson Lake & Palmer - King Biscuit Flower Hour: Greatest Hits Live
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - King Biscuit Flower Hour: Greatest Hits Live
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 1998 Emerson Lake & Palmer - Then & Now
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Then & Now
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 2000 Emerson Lake & Palmer - Live At The Isle Wight Festival - 1970
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Live At The Isle Wight Festival - 1970
1/1
recenze/hodnocení
Emerson 2000 Emerson Lake & Palmer - Extended Versions - The Encore Collection
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Extended Versions - The Encore Collection
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 2001 Emerson Lake & Palmer - The Very Best Of Emerson, Lake & Palmer
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - The Very Best Of Emerson, Lake & Palmer
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 2001 Emerson Lake & Palmer - The Show That Never Ends (live)
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - The Show That Never Ends (live)
0/1
recenze/hodnocení
Emerson 2002 Emerson Lake & Palmer - Best of the Bootlegs
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Best of the Bootlegs
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 2002 Emerson Lake & Palmer - Fanfare For The Common Man (compilation)
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Fanfare For The Common Man (compilation)
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 2003 Emerson Lake & Palmer - Re-Works
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Re-Works
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 2003 Emerson Lake & Palmer - The Best Of Emerson Lake & Palmer (Live)
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - The Best Of Emerson Lake & Palmer (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 2008 Emerson Lake & Palmer - Live at Lyceum Theatre 1970
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Live at Lyceum Theatre 1970
0/0
recenze/hodnocení
Emerson 2012 Emerson Lake & Palmer - Live at the Mar Y Sol Festival
hodnocení/rating Emerson Lake & Palmer - Live at the Mar Y Sol Festival
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000