Embryo

Zakladajúcimi členmi skupiny Embryo boli bubeník Christian Burchard a hráč na saxofón Edgar Hoffmann.Stalo sa tak v Mníchove,v roku 1969.O rok neskôr skupina vydala debutový štúdiový album pod názvom Opal.Žánrovo sa Embryo radí medzi kapely hrajúce jazz-rock/fusion/krautrock.Skupine sa podarilo vo svojej tvorbe zlúčiť rôzne trendy a etnické vplyvy(Afrika) do jedného pôsobivého celku,ktorý sa stal veľmi príťažlivý pre poslucháčov.Od roku 1969 až do roku 2016 skupina nahrala celkovo 20 štúdiových albumov a v jej radoch sa postupne vystriedalo až 400 muzikantov!Medzi najstabilnejších členov okrem Burcharda a Hoffmanna patrili najmä gitarista Roman Bunka,organista Jimmy Jackson,pianista Mal Waldron a bassgitarista Dave King.Najslávnejšie obdobie... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Embryo 1970 Embryo - Opal
hodnocení/rating Embryo - Opal
1/1
recenze/hodnocení
Embryo 1971 Embryo - Embryo's Rache
hodnocení/rating Embryo -  Embryo's Rache
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 1972 Embryo - Father, Son And Holy Ghosts
hodnocení/rating Embryo -  Father, Son And Holy Ghosts
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 1973 Embryo - Steig Aus
hodnocení/rating Embryo - Steig Aus
0/1
recenze/hodnocení
Embryo 1973 Embryo - Rocksession
hodnocení/rating Embryo - Rocksession
1/1
recenze/hodnocení
Embryo 1973 Embryo - We Keep On
hodnocení/rating Embryo - We Keep On
0/1
recenze/hodnocení
Embryo 1975 Embryo - Surfin'
hodnocení/rating Embryo - Surfin'
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 1976 Embryo - Bad Heads and Bad Cats
hodnocení/rating Embryo - Bad Heads and Bad Cats
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 1977 Embryo - Apo-Calypso
hodnocení/rating Embryo - Apo-Calypso
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 1979 Embryo - Embryo's Reise
hodnocení/rating Embryo - Embryo's Reise
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 1982 Embryo - La Blama sparozzi - Zwischenzonen
hodnocení/rating Embryo - La Blama sparozzi - Zwischenzonen
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 1984 Embryo - Zack Glück
hodnocení/rating Embryo - Zack Glück
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 1985 Embryo - Embryo & Yoruba Dun Dun Orchestra
hodnocení/rating Embryo - Embryo & Yoruba Dun Dun Orchestra
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 1987 Embryo - Africa
hodnocení/rating Embryo - Africa
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 1989 Embryo - Turn Peace
hodnocení/rating Embryo - Turn Peace
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 1994 Embryo - Ibn Battuta
hodnocení/rating Embryo - Ibn Battuta
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 1996 Embryo - Ni Hau
hodnocení/rating Embryo - Ni Hau
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 1999 Embryo - Invisible Documents
hodnocení/rating Embryo - Invisible Documents
0/0
recenze/hodnocení
Embryo 2008 Embryo - Freedom In Music
hodnocení/rating Embryo - Freedom In Music
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000