Elegy

Elegy je holandská kapela založená v roce 1986 v Eindhovenu. Jejich hudbu lze charakterizovat jako fúzí power metalu s progresivními elementy. Zakladatelem je kytarista Hank van de Laars a poznávacím znamením prvních nahrávek až přemrštěně vysoko položený hlas Eduarda Hovingi. První album natočili pro značku Shark Records roku 1992 a úspěch sklidilo převážně v Japonsku. Po třetím albu Hovinga odchází a nahrazuje jej zpěvák bývalých Vengeance, Ian Parry. Projev Elegy dostává kultivovanější nádech a progresivnější strukturu. Po desce Manifestation of Fear odchází hlavní guru souboru, kytarista Hank van de Laars a je nahrazen francouzkým virtuozem Patrickem Rondatem. S ním vydala kapela další dvě alba, to poslední roku 2002 a od té doby... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Elegy 1993 Elegy - Labyrinth of Dreams
hodnocení/rating Elegy - Labyrinth of Dreams
0/0
recenze/hodnocení
Elegy 1994 Elegy - Supremacy
hodnocení/rating Elegy - Supremacy
1/1
recenze/hodnocení
Elegy 1995 Elegy - Lost
hodnocení/rating Elegy - Lost
0/0
recenze/hodnocení
Elegy 1997 Elegy - State of Mind
hodnocení/rating Elegy - State of Mind
0/0
recenze/hodnocení
Elegy 1998 Elegy - Manifestation of Fear
hodnocení/rating Elegy - Manifestation of Fear
0/0
recenze/hodnocení
Elegy 2000 Elegy - Forbidden Fruit
hodnocení/rating Elegy - Forbidden Fruit
0/0
recenze/hodnocení
Elegy 2002 Elegy - Principles of Pain
hodnocení/rating Elegy - Principles of Pain
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000