Electric Wizard

Electric Wizard je Doom metalová skupina z Veľkej Británie. Založil ju Jus Oborn v roku 1993. Z ich albumov sú Come My Fanatics a Dopethrone považované a uznávané za najlepšie nahrávky doom metalu. Ich hudba je mix Doom metalu a stoner rocku z textami prevažne o okultných silách ,čarovaní ,užívaní drog a zaujímavý je aj fakt že v ich textoch sa často vyskytujú poviedky H.P. Lovecratfa.

Jus Oborn frontman skupiny pomenoval skupinu po dvoch skladbách skupiny Black Sabbath a to "Electric Funeral" a"The Wizard" . V roku 1995 Skupina podpísala zmluvu na prvý album s Rise Above Records. Prvý album Electric bol klasický Doom metal nič prevratné. V roku 1997 nahrala skupina druhý album Come My Fanatics ktorý sa stal prevrtatný vo svojom žánru.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Electric 1995 Electric Wizard - Electric Wizard
hodnocení/rating Electric Wizard - Electric Wizard
0/0
recenze/hodnocení
Electric 1997 Electric Wizard - Come My Fanatics...
hodnocení/rating Electric Wizard - Come My Fanatics...
1/1
recenze/hodnocení
Electric 2000 Electric Wizard - Dopethrone
hodnocení/rating Electric Wizard - Dopethrone
0/0
recenze/hodnocení
Electric 2002 Electric Wizard - Let Us Prey
hodnocení/rating Electric Wizard - Let Us Prey
0/0
recenze/hodnocení
Electric 2004 Electric Wizard - We Live
hodnocení/rating Electric Wizard - We Live
0/0
recenze/hodnocení
Electric 2007 Electric Wizard - Witchcult Today
hodnocení/rating Electric Wizard - Witchcult Today
1/1
recenze/hodnocení
Electric 2010 Electric Wizard - Black Masses
hodnocení/rating Electric Wizard - Black Masses
1/1
recenze/hodnocení
Electric 2012 Electric Wizard - Legalise Drugs & Murder
hodnocení/rating Electric Wizard - Legalise Drugs & Murder
1/1
recenze/hodnocení
Electric 2014 Electric Wizard - Time to Die
hodnocení/rating Electric Wizard - Time to Die
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000