Elder

Stoner rocková skupina Elder vznikla v Bostonu roku 2006. Jejími zakládajícími členy jsou Nick DiSalvo (kytara, klávesy a zpěv)), Matt Couto (bicí) a Chas Mitchell (baskytara). Ještě před nahráváním debutového alba vystřídal Mitchella u baskytary Jack Donovan. Skupina vydala zatím dvě plnohodnotná alba, na kontě má též několik demonahrávek, jedno EP, split se skupinou Queen Elephantine a živé album z vystoupení na festivalu Roadburn v roce 2013. Nahrávky vyšly u několika různých menších vydavatelství (např. Burning World Records, MeteorCity Records nebo Concrete Lo-Fi Records). Inspiracemi jim jsou například Black Sabbath, Sleep, Colour Haze, Dungen nebo Dopesmoker.

Voytus 1/2015

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Elder 2006 Elder - Elder / Queen Elephantine
hodnocení/rating Elder - Elder / Queen Elephantine
0/0
recenze/hodnocení
Elder 2008 Elder - Elder
hodnocení/rating Elder - Elder
0/0
recenze/hodnocení
Elder 2011 Elder - Dead Roots Stirring
hodnocení/rating Elder - Dead Roots Stirring
1/1
recenze/hodnocení
Elder 2012 Elder - Spires Burn / Release (EP)
hodnocení/rating Elder - Spires Burn / Release (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Elder 2013 Elder - Live At Roadburn 2013
hodnocení/rating Elder - Live At Roadburn 2013
0/0
recenze/hodnocení
Elder 2015 Elder - Lore
hodnocení/rating Elder - Lore
0/0
recenze/hodnocení
Elder 2017 Elder - Reflections of a Floating World
hodnocení/rating Elder - Reflections of a Floating World
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000