Ekseption

Jedna z významných classical rockových skupín pochádzala z Holandska a volala sa Ekseption. Vznikla v roku 1967 a pôvodne sa orientoval na džez a dobové hudobné smery, avšak napokon skončila až po uši vnorená do adaptácií (a verných) klasiky. Ústrednou postavou bol klávesák Rick van der Linden, ale zvuk skupiny tvoril vo výraznej miere aj dychový park. Skupina pomerne často menila obsadenie a nahrávala jeden album za druhým, eponymný debut z roku 1969 nasledovali diela Beggar Julias time trip a 3 z roku 1970, v roku 1971 to bol album 00:04 a o rok neskôr aj album s poradovým číslom 5, ktorý sa stal pomerne slávny. V roku 1973 vyšiel album Trinity a následne opustil skupinu zmieňovaný van der Linden, ktorý založil skupinu Trace. Ekseption síce vydala... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Ekseption 1969 Ekseption - Ekseption
hodnocení/rating Ekseption - Ekseption
1/2
recenze/hodnocení
Ekseption 1970 Ekseption - Beggar Julias time trip
hodnocení/rating Ekseption - Beggar Julias time trip
1/1
recenze/hodnocení
Ekseption 1970 Ekseption - 3
hodnocení/rating Ekseption - 3
1/2
recenze/hodnocení
Ekseption 1971 Ekseption - 00:04
hodnocení/rating Ekseption - 00:04
0/0
recenze/hodnocení
Ekseption 1972 Ekseption - 5
hodnocení/rating Ekseption - 5
0/1
recenze/hodnocení
Ekseption 1973 Ekseption - Trinity
hodnocení/rating Ekseption - Trinity
0/0
recenze/hodnocení
Ekseption 1974 Ekseption - Bingo
hodnocení/rating Ekseption - Bingo
0/0
recenze/hodnocení
Ekseption 1975 Ekseption - Mindmirror
hodnocení/rating Ekseption - Mindmirror
0/0
recenze/hodnocení
Ekseption 1976 Ekseption - Back to the classics
hodnocení/rating Ekseption - Back to the classics
0/0
recenze/hodnocení
Ekseption 1978 Ekseption - Ekseption'78
hodnocení/rating Ekseption - Ekseption'78
0/0
recenze/hodnocení
Ekseption 1981 Ekseption - Dance macabre
hodnocení/rating Ekseption - Dance macabre
0/0
recenze/hodnocení
Ekseption 1989 Ekseption - Ekseption '89
hodnocení/rating Ekseption - Ekseption '89
0/0
recenze/hodnocení
Ekseption 1998 Ekseption - The 5th
hodnocení/rating Ekseption - The 5th
1/1
recenze/hodnocení
Ekseption 2001 Ekseption - Air
hodnocení/rating Ekseption - Air
1/1
recenze/hodnocení
Ekseption 2003 Ekseption - Live in Germany
hodnocení/rating Ekseption - Live in Germany
0/0
recenze/hodnocení
Ekseption 2009 Ekseption - The lost last live concert tapes
hodnocení/rating Ekseption - The lost last live concert tapes
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000