Einstürzende Neubauten

Einstürzende Neubauten je německá industriální skupina fungující od roku 1980. V době své největší slávy byla často označována i za kapelu žánru NDW - tzv. Neue Deutsche Welle (v českém překladu Nová německá vlna). V současné době ji tvoří zpěvák Blixa Bargeld (vl. jménem Christian Emmerich), baskytarista Alexander Hacke (vl. jménem Alexander von Borsig), kytarista Jochen Arbeit, hráč na experimentální hud. nástroje a perkusista N.U. Unruh (vl. jménem Andrew Chudy) a Rudolf Moser, taktéž perkusista.

Za dobu své existence kapela vydala 15 studiových a 6 živých alb.

Bývalými členy tohoto seskupení jsou Beate Bartel, Gudrun Gut, F.M. Einheit, Mark Chung a Roland Wolf.

Kristýna, 9. marec 2013

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Einstürzende 1981 Einstürzende Neubauten - Kollaps
hodnocení/rating Einstürzende Neubauten - Kollaps
1/1
recenze/hodnocení
Einstürzende 1983 Einstürzende Neubauten - Zeichnungen des Patienten O. T.
hodnocení/rating Einstürzende Neubauten - Zeichnungen des Patienten O. T.
0/0
recenze/hodnocení
Einstürzende 1985 Einstürzende Neubauten - Halber Mensch (½ Mensch)
hodnocení/rating Einstürzende Neubauten - Halber Mensch (½ Mensch)
1/2
recenze/hodnocení
Einstürzende 1987 Einstürzende Neubauten - Fünf auf der nach oben offenen Richterskala
hodnocení/rating Einstürzende Neubauten - Fünf auf der nach oben offenen Richterskala
0/1
recenze/hodnocení
Einstürzende 1989 Einstürzende Neubauten - Haus der Lüge
hodnocení/rating Einstürzende Neubauten - Haus der Lüge
0/2
recenze/hodnocení
Einstürzende 1993 Einstürzende Neubauten - Tabula Rasa
hodnocení/rating Einstürzende Neubauten - Tabula Rasa
0/1
recenze/hodnocení
Einstürzende 1996 Einstürzende Neubauten - Ende Neu
hodnocení/rating Einstürzende Neubauten - Ende Neu
0/0
recenze/hodnocení
Einstürzende 2000 Einstürzende Neubauten - Silence Is Sexy
hodnocení/rating Einstürzende Neubauten - Silence Is Sexy
0/0
recenze/hodnocení
Einstürzende 2001 Einstürzende Neubauten - Berlin Babylon (Berlin Babylon OST)
hodnocení/rating Einstürzende Neubauten - Berlin Babylon (Berlin Babylon OST)
0/0
recenze/hodnocení
Einstürzende 2004 Einstürzende Neubauten - Perpetuum Mobile
hodnocení/rating Einstürzende Neubauten - Perpetuum Mobile
0/0
recenze/hodnocení
Einstürzende 2007 Einstürzende Neubauten - Alles wieder offen
hodnocení/rating Einstürzende Neubauten - Alles wieder offen
1/1
recenze/hodnocení
Einstürzende 2014 Einstürzende Neubauten - Lament
hodnocení/rating Einstürzende Neubauten - Lament
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000