East Of Eden

East Of Eden - skupina, která byla založena na přelomu let 1967 až 1968. Její název pochází od slavného románu Na východ od ráje podle amerického romanopisce Johna Steinbecka.
Kapela ale vznikla ve Velké Británii, v Bristolu. Zakládajícím členem a také jejím leaderem byl vynikající hráč na violu Dave Arbus. (Objevil se jako čestný host na albu Who - Who´s Next)
Členové skupiny byli studovaní hudebníci a nelákalo je jít cestou tradičního klasického rocku, ale chtěli rock spojovat s progresivnějším jazzem, vážnou hudbou a později s keltskými hudebními prvky. Nevyhýbali se ale také netypickým spojením s indickou a arabskou hudbou. Skupinu bavilo improvizovat a upravovat různá témata i z klasické hudby a tak upravili např.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

East 1969 East Of Eden - Mercator Projected
hodnocení/rating East Of Eden - Mercator Projected
0/1
recenze/hodnocení
East 1970 East Of Eden - Snafu
hodnocení/rating East Of Eden - Snafu
0/0
recenze/hodnocení
East 1971 East Of Eden - Jig-a-Jig
hodnocení/rating East Of Eden - Jig-a-Jig
1/1
recenze/hodnocení
East 1971 East Of Eden - East Of Eden
hodnocení/rating East Of Eden - East Of Eden
1/1
recenze/hodnocení
East 1971 East Of Eden - New Leaf
hodnocení/rating East Of Eden - New Leaf
0/0
recenze/hodnocení
East 1975 East Of Eden - Another Eden
hodnocení/rating East Of Eden - Another Eden
0/0
recenze/hodnocení
East 1976 East Of Eden - Here We Go Again
hodnocení/rating East Of Eden - Here We Go Again
0/0
recenze/hodnocení
East 1976 East Of Eden - It's the Climate
hodnocení/rating East Of Eden - It's the Climate
0/0
recenze/hodnocení
East 1978 East Of Eden - Silver Park
hodnocení/rating East Of Eden - Silver Park
0/0
recenze/hodnocení
East 1996 East Of Eden - Kalipse
hodnocení/rating East Of Eden - Kalipse
0/0
recenze/hodnocení
East 2000 East Of Eden - Armadillo
hodnocení/rating East Of Eden - Armadillo
0/0
recenze/hodnocení
East 2005 East Of Eden - Graffito
hodnocení/rating East Of Eden - Graffito
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000