Eagles

Americká skupina Eagles patří do kategorie soft rocku, v němž se spojují prvky country, popu, ale i dalších hudebních ingrediencí.
Skupina patří do zlatého fondu komerčně úspěšného amerického typu hudby, která byla vděčně dlouhá léta příjímána širokými vrstvami posluchačů a stala se tak typickou kapelou sedmdesátých let, která docílila výrazného úspěchu, aniž by tím výrazněji utrpěla umělecká koncepce jejich hudby.
Eagles vznikli v srpnu 1971. Zakládajícími členy byli kytaristé Bernie Leadon a Glenn Frey. Během dalších let skupina procházela řadou personálních proměn, které však jejich hudební tváři nijak výrazně neublížily.
Jestliže na americkém Středozápadě v dané době kralovali... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Eagles 1972 Eagles - Eagles
hodnocení/rating Eagles - Eagles
0/1
recenze/hodnocení
Eagles 1973 Eagles - Desperado
hodnocení/rating Eagles - Desperado
0/0
recenze/hodnocení
Eagles 1974 Eagles - On the Border
hodnocení/rating Eagles - On the Border
0/0
recenze/hodnocení
Eagles 1975 Eagles - One of These Nights
hodnocení/rating Eagles - One of These Nights
0/0
recenze/hodnocení
Eagles 1976 Eagles - Hotel California
hodnocení/rating Eagles - Hotel California
1/4
recenze/hodnocení
Eagles 1979 Eagles - The Long Run
hodnocení/rating Eagles - The Long Run
0/0
recenze/hodnocení
Eagles 2007 Eagles - Long Road out of Eden
hodnocení/rating Eagles - Long Road out of Eden
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000