Dying Passion

DYING PASSION tvoří Stanislav Jelínek (kytary), Zuzana Jelínková (vocal), Dušan Mikulec (kytary), Filip Chudý (basa) a Jan Kylar (drums) Vznikly v roce 1995 v Šumperku. Začínaly s doom metalem, ale obohacovaly ho o folkové vlivy.
Prvního demo No Time z ledna 1999 bylo pozitivně přijato a v anketách různých rockových periodik se umístili Dying Passion na předních místech v rubrice Objev roku.
První album vychází v květnu 2000. Hudba se rozrůstá o další nástroj , housle, které ve spojení s flétnou evokují lehce folkovou atmosféru. Objevují se na festivalu Rock For People. Nejvýraznějšími koncerty jistě bylo také předskakování holandským The Gathering v Praze v roce 2001.
V březnu 2002 začínají ve studiu... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Dying 1999 Dying Passion - No Time (demo)
hodnocení/rating Dying Passion - No Time (demo)
0/0
recenze/hodnocení
Dying 2000 Dying Passion - Secretly
hodnocení/rating Dying Passion - Secretly
0/0
recenze/hodnocení
Dying 2002 Dying Passion - Voyage
hodnocení/rating Dying Passion - Voyage
0/1
recenze/hodnocení
Dying 2004 Dying Passion - Sweet Disillusions
hodnocení/rating Dying Passion - Sweet Disillusions
0/1
recenze/hodnocení
Dying 2007 Dying Passion - Relief
hodnocení/rating Dying Passion - Relief
0/2
recenze/hodnocení
Dying 2009 Dying Passion - Absorb
hodnocení/rating Dying Passion - Absorb
0/1
recenze/hodnocení
Dying 2012 Dying Passion - Amplify
hodnocení/rating Dying Passion - Amplify
0/1
recenze/hodnocení
Dying 2013 Dying Passion - Transient
hodnocení/rating Dying Passion - Transient
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000