Dux & Martin Koubek

Martin Koubek (1955-2014) byl výtečný pražský kytarista, skladatel, zpěvák a též kapelník rockové skupiny Dux. Jeho hudební dráha byla velice pestrá a sahá do konce šedesátých let. V r. 1977 ho přizval kamarád Michael Kocáb do jazzrockového Pražského výběru. S ním také natočil jejich první album Žízeň, kde dostal jako kytarista poměrně velký prostor k realizaci. Společně s Pražským výběrem natáčel i skladby pro plánované druhé album Nouzové přistání, to ale bylo bývalým režimem seznáno jako "závadné" a nebylo doporučeno k vydání. Na jaře 1979 spolupracoval s M Efektem (Blue Effect)na tematickém pořadu Knoflík pro štěstí pro plzeňské divadlo Alfa a také si zde zazpíval. V r. 1980 byl Radimem Hladíkem doporučen... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Dux 1990 Dux & Martin Koubek - Máme všeho dost (We´ve Had Enough)
hodnocení/rating Dux & Martin Koubek - Máme všeho dost (We´ve Had Enough)
0/1
recenze/hodnocení
Dux 1990 Dux & Martin Koubek - Singly 1986-1990
hodnocení/rating Dux & Martin Koubek - Singly 1986-1990
0/0
recenze/hodnocení
Dux 1992 Dux & Martin Koubek - Vladimír Padrůněk in memoriam
hodnocení/rating Dux & Martin Koubek - Vladimír Padrůněk in memoriam
0/0
recenze/hodnocení
Dux 1994 Dux & Martin Koubek - The Thrill Of Love
hodnocení/rating Dux & Martin Koubek - The Thrill Of Love
1/1
recenze/hodnocení
Dux 1996 Dux & Martin Koubek - Aplaus (maxisingl)
hodnocení/rating Dux & Martin Koubek - Aplaus (maxisingl)
0/0
recenze/hodnocení
Dux 1998 Dux & Martin Koubek - Jenom tak (3 CD)
hodnocení/rating Dux & Martin Koubek - Jenom tak (3 CD)
0/0
recenze/hodnocení
Dux 2002 Dux & Martin Koubek - Rock Organ And Guitar
hodnocení/rating Dux & Martin Koubek - Rock Organ And Guitar
0/0
recenze/hodnocení
Dux 2003 Dux & Martin Koubek - His Tearoom
hodnocení/rating Dux & Martin Koubek - His Tearoom
0/0
recenze/hodnocení
Dux 2010 Dux & Martin Koubek - Crowleys Music Shop
hodnocení/rating Dux & Martin Koubek - Crowleys Music Shop
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000