Dunaj

... Dunaj duní, Dunaj valí
krev se pění, krev se kalí
Dunaj hučí, Dunaj duní ...

Předobrazem skupiny Dunaj byla, více či méně volná sdružení přátel a spřátelených muzikantů, Maňana, či Kolektiv (např. Vladimír Václavek, Pavel Fajt, Iva i Ida Bittovy, Jiří Kolšovský, Martin Havelka a jeho pes). Uskupení se různě přelévala a personálně proměňovala. Vznikaly i další, boční projekty, jako např. duo Bittová & Fajt, nebo alternativní E (Václavek, Josef Ostřanský, Vladimír Kokolia).
Jako Kolektiv vystoupili na RockFestu ´86 a zanechali zde velmi příznivý dojem. Iva Bittová s Pavlem Fajtem následně natočili své debutové album a protože se setkalo s velkým úspěchem, byla jim nabídnuta... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Dunaj 1988 Dunaj - Dunaj & Iva Bittová
hodnocení/rating Dunaj - Dunaj & Iva Bittová
2/6
recenze/hodnocení
Dunaj 1991 Dunaj - Rosol
hodnocení/rating Dunaj - Rosol
2/8
recenze/hodnocení
Dunaj 1993 Dunaj - Dudlay
hodnocení/rating Dunaj - Dudlay
1/4
recenze/hodnocení
Dunaj 1994 Dunaj - Dunaj IV.
hodnocení/rating Dunaj - Dunaj IV.
1/4
recenze/hodnocení
Dunaj 1995 Dunaj - Pustit musíš
hodnocení/rating Dunaj - Pustit musíš
1/5
recenze/hodnocení
Dunaj 1996 Dunaj - La la lai
hodnocení/rating Dunaj - La la lai
1/4
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000