Dreamscape

Progmetalovou kapelu Dreamscape založili roku 1986 v Mnichově sólový kytarista Wolfgang Kerinnis a doprovodný kytarista Stefan Gassner. Trvalo ale dlouhých jedenáct let, než jí v roce 1997 u Rising Sun Records vyšlo první studiové album pod názvem Trance-Like State. Sestavu Dreamscape v té době tvořili zpěvák Tobi Zoltan, již zmíněný kytarista Wolfgang Kerinnis, baskytarista Benno Schmidtler, bubeník Bernhard Huber a hráč na klávesy Jan Vacik.

Od té doby prošla skupina četnými personálními změnami a vydala další čtyři alba, přičemž to nejnovější - Everlight - vyšlo v prosinci letošního roku, ač bylo ohlášeno už na rok 2009. Tvorba Dreamscape by mohla pravděpodobně zaujmput především fanoušky takových seskupení, jako... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Dreamscape 1997 Dreamscape - Trance-Like State
hodnocení/rating Dreamscape - Trance-Like State
0/0
recenze/hodnocení
Dreamscape 1999 Dreamscape - Very
hodnocení/rating Dreamscape - Very
0/1
recenze/hodnocení
Dreamscape 2004 Dreamscape - End of Silence
hodnocení/rating Dreamscape - End of Silence
0/1
recenze/hodnocení
Dreamscape 2007 Dreamscape - 5th Season
hodnocení/rating Dreamscape - 5th Season
0/1
recenze/hodnocení
Dreamscape 2012 Dreamscape - Everlight
hodnocení/rating Dreamscape - Everlight
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000