Dragonland

Dragonland je švédska power-metalová kapela založená v roku 1999. Zostava sa rokmi menila, ale dôležitými a stabilnými členmi sú gitarista a skladateľ Olof Mörck, spevák Jonas Heidgert a klávesák Elias Holmlid. Zakrátko po vzniku nahrali svoj debut The Battle Of The Ivory Plains (2001, Black Lotus), ktorý produkoval skúsený Andy LaRoque (King Diamond, Death, At The Gates). Do končín klasického power-metalu smeroval aj počin Holy War (2002, Black Lotus).

Kvalitatívny vzostup zaznamenal album Starfall (2004, Century Media) a nasledoval ho Astronomy (2006, Century Media), ktorý patrí medzi najambicióznejšie power-metalové diela svojej doby. Piaty štúdiový výtvor Under The Grey Banner (2011, AFM Records) bol tretím pokračovaním The... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Dragonland 2001 Dragonland - The Battle Of The Ivory Plains
hodnocení/rating Dragonland - The Battle Of The Ivory Plains
0/0
recenze/hodnocení
Dragonland 2002 Dragonland - Holy War
hodnocení/rating Dragonland - Holy War
0/0
recenze/hodnocení
Dragonland 2004 Dragonland - Starfall
hodnocení/rating Dragonland - Starfall
1/1
recenze/hodnocení
Dragonland 2006 Dragonland - Astronomy
hodnocení/rating Dragonland - Astronomy
1/1
recenze/hodnocení
Dragonland 2011 Dragonland - Under The Grey Banner
hodnocení/rating Dragonland - Under The Grey Banner
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000