Doracor

V názvu DORACOR je v přesmyčce ukryto křestní jméno italského hráče na klávesy a bubeníka jménem Corrado Sardella. Ten si většinu materiálu nahrává sám a za pomoci hostujících muzikantů produkuje velice kvalitní, převážně instrumentální symfonický progrock. Hudba Doracoru má velmi plný zvuk vycházející ze 70. let, na kterém je znát vliv Genesis té doby, a má většinu charakteristických znaků italského romantického progresivního stylu. (luk63, 9/2011)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Doracor 1997 Doracor - The Long Pathway
hodnocení/rating Doracor - The Long Pathway
0/0
recenze/hodnocení
Doracor 1998 Doracor - Segni Premonitori
hodnocení/rating Doracor - Segni Premonitori
0/0
recenze/hodnocení
Doracor 1999 Doracor - Antiche Impressioni
hodnocení/rating Doracor - Antiche Impressioni
0/1
recenze/hodnocení
Doracor 2001 Doracor - Transizione
hodnocení/rating Doracor - Transizione
0/0
recenze/hodnocení
Doracor 2005 Doracor - Evanescenze
hodnocení/rating Doracor - Evanescenze
0/0
recenze/hodnocení
Doracor 2007 Doracor - Onirika
hodnocení/rating Doracor - Onirika
0/0
recenze/hodnocení
Doracor 2008 Doracor - Lady Roma
hodnocení/rating Doracor - Lady Roma
0/0
recenze/hodnocení
Doracor 2011 Doracor - La vita che cade
hodnocení/rating Doracor - La vita che cade
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000