Dokken

Dokken je americká kapela založená v roku 1979 spevákom Donom Dokkenom. Je to asi najslávnejší predstaviteľ tzv. hair-metalu 80-tých rokov. Predali celosvetovo viac ako 10 miliónov nosičov a najväčšie hity Alone Again, In My Dreams a Burning Like A Flame sa umiestnili aj americkom Billboard Hot 100. Klasická a najuznávanejšia zostava medzi fanúšikmi je: Don Dokken (spev, gitara), George Lynch (gitara), Jeff Pilson (basa) a Mick Brown (bicie).

Známy je aj dosť turbulentný vzťah medzi Dokkenom a Lynchom. Pôvodne v kapele ani nemal byť, ale Mick Brown presvedčil Dona, aby ho vzal. Zároveň však bol aj veľmi talentovaný. Vydavateľstvo Elektra Records im ponúklo nahrávaciu zmluvu a na základe toho vychádza debut Breaking The Chains (1981),... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Dokken 1981 Dokken - Breaking The Chains
hodnocení/rating Dokken - Breaking The Chains
0/0
recenze/hodnocení
Dokken 1984 Dokken - Tooth And Nail
hodnocení/rating Dokken - Tooth And Nail
0/0
recenze/hodnocení
Dokken 1985 Dokken - Under Lock And Key
hodnocení/rating Dokken - Under Lock And Key
0/0
recenze/hodnocení
Dokken 1987 Dokken - Back For The Attack
hodnocení/rating Dokken - Back For The Attack
0/0
recenze/hodnocení
Dokken 1988 Dokken - Beast From The East (live)
hodnocení/rating Dokken - Beast From The East (live)
0/0
recenze/hodnocení
Dokken 1990 Dokken - Up From The Ashes (as Don Dokken)
hodnocení/rating Dokken - Up From The Ashes (as Don Dokken)
0/0
recenze/hodnocení
Dokken 1995 Dokken - Dysfunctional
hodnocení/rating Dokken - Dysfunctional
0/0
recenze/hodnocení
Dokken 1997 Dokken - Shadowlife
hodnocení/rating Dokken - Shadowlife
0/0
recenze/hodnocení
Dokken 1999 Dokken - Erase The Slate
hodnocení/rating Dokken - Erase The Slate
0/0
recenze/hodnocení
Dokken 2002 Dokken - Long Way Home
hodnocení/rating Dokken - Long Way Home
0/0
recenze/hodnocení
Dokken 2004 Dokken - Hell To Pay
hodnocení/rating Dokken - Hell To Pay
0/0
recenze/hodnocení
Dokken 2008 Dokken - Lightning Strikes Again
hodnocení/rating Dokken - Lightning Strikes Again
0/0
recenze/hodnocení
Dokken 2012 Dokken - Broken Bones
hodnocení/rating Dokken - Broken Bones
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000