Doc Holliday

Už dlho sa na progboarde nezjavila poriadna južanská parta, takže dozrel čas na Doc Holliday, skupinu, ktorá si založila produktivitu na neustálom nahrávaní, prehrávaní, remixovaní a znovuvydávaní tých istých skladieb.

Vznikla, ako každá správna južanská banda, na juhu USA, konkrétne v Georgii v malom mestečku Warner Robins, a to v lete roku 1971. Pôvodne sa volala Roundhouse a pôsobila v zostave Bruce Brookshire (gitara), Bob Brookshire (klávesy), Charles Glover (spev – neskôr známy zo skupjny Ram Jam), John Samuelson (basa) a George Woods (bicie). Mimochodom, práve Harley posledne menovaného je vyobrazený na obale jej druhého albumu Rides Again.

Skupina postupne budovala svoj koncertný imidž a sledovala, ako sa celý... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Doc 1981 Doc Holliday - Doc Holliday
hodnocení/rating Doc Holliday - Doc Holliday
0/0
recenze/hodnocení
Doc 1982 Doc Holliday - Rides Again
hodnocení/rating Doc Holliday - Rides Again
1/1
recenze/hodnocení
Doc 1983 Doc Holliday - Modern Medicine
hodnocení/rating Doc Holliday - Modern Medicine
0/0
recenze/hodnocení
Doc 1986 Doc Holliday - Danger Zone
hodnocení/rating Doc Holliday - Danger Zone
1/1
recenze/hodnocení
Doc 1989 Doc Holliday - Song for the Outlaw – live
hodnocení/rating Doc Holliday - Song for the Outlaw – live
1/1
recenze/hodnocení
Doc 1993 Doc Holliday - Son of the Morning Star
hodnocení/rating Doc Holliday - Son of the Morning Star
1/1
recenze/hodnocení
Doc 1996 Doc Holliday - Legacy
hodnocení/rating Doc Holliday - Legacy
0/0
recenze/hodnocení
Doc 2001 Doc Holliday - A Better Road
hodnocení/rating Doc Holliday - A Better Road
1/1
recenze/hodnocení
Doc 2003 Doc Holliday - Gunfighter - The Best of the 90's
hodnocení/rating Doc Holliday - Gunfighter - The Best of the 90's
1/1
recenze/hodnocení
Doc 2003 Doc Holliday - Good Time Music
hodnocení/rating Doc Holliday - Good Time Music
1/1
recenze/hodnocení
Doc 2006 Doc Holliday - Rebel Souls
hodnocení/rating Doc Holliday - Rebel Souls
0/0
recenze/hodnocení
Doc 2008 Doc Holliday - 25 Absolutely Live
hodnocení/rating Doc Holliday - 25 Absolutely Live
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000