Djam Karet

Djam Karet je progresívna rocková kapela z USA. Bola založená v roku 1984 a skladajú predovšetkým inštrumentálnu hudbu. Bývajú štýlovo prirovnávaní ku King Crimson, Pink Floyd, Grateful Dead, Ozric Tentacles alebo aj Porcupine Tree. Hudobné magazíny sa niekoľkokrát vyjadrili o ich kvalitách a patria medzi najlepšie neznáme kapely v Amerike. Sú známi aj tým, že ich tvorba nie je komerčne zameraná. Často miešajú rôzne žánre ako new age, fusion, elektronickú hudbu, blues a ďalšie. Nikdy nenahrávajú hudobne rovnaké albumy a stále posúvajú svoj výraz do iných sfér.

Prvý album No Commercial Potential (1985) bol mix voľného inštrumentálneho rocku. Postupne začali Djam Karet zahŕňať do hudby aj kompozičné postupy, čo sa... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Djam 1985 Djam Karet - No Commercial Potential
hodnocení/rating Djam Karet - No Commercial Potential
0/0
recenze/hodnocení
Djam 1987 Djam Karet - The Ritual Continues
hodnocení/rating Djam Karet - The Ritual Continues
0/0
recenze/hodnocení
Djam 1988 Djam Karet - Kafka's Breakfast
hodnocení/rating Djam Karet - Kafka's Breakfast
0/0
recenze/hodnocení
Djam 1989 Djam Karet - Reflections From The Firepool
hodnocení/rating Djam Karet - Reflections From The Firepool
0/0
recenze/hodnocení
Djam 1991 Djam Karet - Burning The Hard City
hodnocení/rating Djam Karet - Burning The Hard City
0/0
recenze/hodnocení
Djam 1991 Djam Karet - Suspension & Displacement
hodnocení/rating Djam Karet - Suspension & Displacement
0/0
recenze/hodnocení
Djam 1994 Djam Karet - Collaborator
hodnocení/rating Djam Karet - Collaborator
0/0
recenze/hodnocení
Djam 1997 Djam Karet - The Devouring
hodnocení/rating Djam Karet - The Devouring
0/0
recenze/hodnocení
Djam 1998 Djam Karet - Still No Commercial Potential
hodnocení/rating Djam Karet - Still No Commercial Potential
0/0
recenze/hodnocení
Djam 1999 Djam Karet - Live At Orion
hodnocení/rating Djam Karet - Live At Orion
0/0
recenze/hodnocení
Djam 2001 Djam Karet - New Dark Age
hodnocení/rating Djam Karet - New Dark Age
0/0
recenze/hodnocení
Djam 2001 Djam Karet - Ascension
hodnocení/rating Djam Karet - Ascension
0/0
recenze/hodnocení
Djam 2002 Djam Karet - Afghan (Live At The Knitting Factory)
hodnocení/rating Djam Karet - Afghan (Live At The Knitting Factory)
0/0
recenze/hodnocení
Djam 2003 Djam Karet - A Night For Baku
hodnocení/rating Djam Karet - A Night For Baku
0/0
recenze/hodnocení
Djam 2004 Djam Karet - Live At NEARfest 2001
hodnocení/rating Djam Karet - Live At NEARfest 2001
0/0
recenze/hodnocení
Djam 2005 Djam Karet - Recollection Harvest
hodnocení/rating Djam Karet - Recollection Harvest
0/0
recenze/hodnocení
Djam 2010 Djam Karet - The Heavy Soul Sessions
hodnocení/rating Djam Karet - The Heavy Soul Sessions
0/0
recenze/hodnocení
Djam 2013 Djam Karet - The Trip
hodnocení/rating Djam Karet - The Trip
0/0
recenze/hodnocení
Djam 2014 Djam Karet - Regenerator 3017
hodnocení/rating Djam Karet - Regenerator 3017
0/0
recenze/hodnocení
Djam 2017 Djam Karet - Sonic Celluloid
hodnocení/rating Djam Karet - Sonic Celluloid
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000