Dixie Dregs

U zrodu skupiny Dixie Dregs, hrající velmi zajímavý mix jazzrocku, jižanského rocku a bluegrassu, stáli kytarista Steve Morse a baskytarista Andy West, kteří spolu hrávali již dříve v kapele Dixie Grit. K nim se přidali houslista Allen Sloan a bubeník Rod Morgenstein, posledním členem nově vzniklého kvintetu se pak stal hráč na klávesy Steve Davidowski.

Jejich první album The Great Spectacular (1975) vzniklo původně jako školní projekt, později bylo zařazeno do oficiální diskografie DD. Po ukončení studií začali členové kapely objíždět jih USA a v roce 1976 se jim podařilo uzavřít smlouvu s Capricorn Records. O rok později přichází na svět první oficiální album Free Fall, na kterém je Dawidowski vystřídán... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Dixie 1975 Dixie Dregs - The Great Spectacular
hodnocení/rating Dixie Dregs - The Great Spectacular
0/0
recenze/hodnocení
Dixie 1977 Dixie Dregs - Free Fall
hodnocení/rating Dixie Dregs - Free Fall
1/1
recenze/hodnocení
Dixie 1978 Dixie Dregs - What If
hodnocení/rating Dixie Dregs - What If
0/0
recenze/hodnocení
Dixie 1979 Dixie Dregs - Night Of The Living Dregs
hodnocení/rating Dixie Dregs - Night Of The Living Dregs
0/0
recenze/hodnocení
Dixie 1980 Dixie Dregs - Dregs Of The Earth
hodnocení/rating Dixie Dregs - Dregs Of The Earth
0/0
recenze/hodnocení
Dixie 1981 Dixie Dregs - Unsung Heroes
hodnocení/rating Dixie Dregs - Unsung Heroes
0/0
recenze/hodnocení
Dixie 1982 Dixie Dregs - Industry Standart
hodnocení/rating Dixie Dregs - Industry Standart
0/0
recenze/hodnocení
Dixie 1994 Dixie Dregs - Full Circle
hodnocení/rating Dixie Dregs - Full Circle
2/2
recenze/hodnocení
Dixie 1997 Dixie Dregs - King Biscuit Flower Hour
hodnocení/rating Dixie Dregs - King Biscuit Flower Hour
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000