Discipline

Discipline je prog-rocková skupina z USA. Symfonická zložka je pevnou súčasťou ich tvorby a k tomu treba pripočítať aj zmysel pre náročné a prepracované aranžmány. Spevák a multiinštrumentalista Matthew Parmenter sa prezentuje na živých koncertoch v bielom make-upe, ako kedysi Peter Gabriel v Genesis. Dlhometrážne skladby rozvíjajú hudobné témy v duchu anglickej prog-rockovej školy. Nápaditosť a kvality aj samotného speváka robia z Discipline jednu z najzaujímavejších progresívnych kapiel v USA.

Prvý album Push & Profit mal pozitívne ohlasy a bol to dobrý štart pre túto kapelu. Nasledovali vynikajúce Unfolded Like Staircase (1997) a To Shatter All Accord (2011), ktoré obsahovali veľmi kvalitne spracované kompozície. Matthew... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Discipline 1994 Discipline - Push & Profit
hodnocení/rating Discipline - Push & Profit
0/1
recenze/hodnocení
Discipline 1997 Discipline - Unfolded Like Staircase
hodnocení/rating Discipline - Unfolded Like Staircase
3/6
recenze/hodnocení
Discipline 1999 Discipline - Into The Dream ... Discipline Live
hodnocení/rating Discipline - Into The Dream ... Discipline Live
0/0
recenze/hodnocení
Discipline 2010 Discipline - Live Days
hodnocení/rating Discipline - Live Days
0/0
recenze/hodnocení
Discipline 2011 Discipline - To Shatter All Accord
hodnocení/rating Discipline - To Shatter All Accord
1/5
recenze/hodnocení
Discipline 2013 Discipline - Chaos Out of Order - 25th Anniversary Reissue 1988 - 2013
hodnocení/rating Discipline - Chaos Out of Order - 25th Anniversary Reissue 1988 - 2013
0/0
recenze/hodnocení
Discipline 2014 Discipline - This One's For England (live)
hodnocení/rating Discipline - This One's For England (live)
0/0
recenze/hodnocení
Discipline 2017 Discipline - Captives of the Wine Dark Sea
hodnocení/rating Discipline - Captives of the Wine Dark Sea
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000