Dio

Profil bol odstránený na žiadosť autora. Každý, kto má záujem, môže ho doplniť. Ďakujeme.

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Dio 1983 Dio - Holy Diver
hodnocení/rating Dio - Holy Diver
2/6
recenze/hodnocení
Dio 1984 Dio - The Last In Line
hodnocení/rating Dio - The Last In Line
1/2
recenze/hodnocení
Dio 1985 Dio - Sacred Heart
hodnocení/rating Dio - Sacred Heart
1/3
recenze/hodnocení
Dio 1986 Dio - Intermission
hodnocení/rating Dio - Intermission
0/0
recenze/hodnocení
Dio 1986 Dio - The Dio E.P.
hodnocení/rating Dio - The Dio E.P.
1/2
recenze/hodnocení
Dio 1987 Dio - Dream Evil
hodnocení/rating Dio - Dream Evil
4/5
recenze/hodnocení
Dio 1990 Dio - Lock Up The Wolves
hodnocení/rating Dio - Lock Up The Wolves
1/2
recenze/hodnocení
Dio 1992 Dio - Diamonds - The Best Of Dio
hodnocení/rating Dio - Diamonds - The Best Of Dio
2/2
recenze/hodnocení
Dio 1993 Dio - Strange Highways
hodnocení/rating Dio - Strange Highways
1/2
recenze/hodnocení
Dio 1996 Dio - Angry Machines
hodnocení/rating Dio - Angry Machines
1/2
recenze/hodnocení
Dio 1997 Dio - Anthology
hodnocení/rating Dio - Anthology
1/1
recenze/hodnocení
Dio 1998 Dio - Inferno - The Last In Live
hodnocení/rating Dio - Inferno - The Last In Live
1/2
recenze/hodnocení
Dio 2000 Dio - Magica
hodnocení/rating Dio - Magica
0/3
recenze/hodnocení
Dio 2001 Dio - Anthology - Volume Two
hodnocení/rating Dio - Anthology - Volume Two
0/0
recenze/hodnocení
Dio 2002 Dio - Killing the Dragon
hodnocení/rating Dio - Killing the Dragon
1/2
recenze/hodnocení
Dio 2003 Dio - Stand Up And Shout - The Anthology
hodnocení/rating Dio - Stand Up And Shout - The Anthology
0/0
recenze/hodnocení
Dio 2004 Dio - Master Of The Moon
hodnocení/rating Dio - Master Of The Moon
0/1
recenze/hodnocení
Dio 2005 Dio - Evil Or Divine: Live in New York City
hodnocení/rating Dio - Evil Or Divine: Live in New York City
0/0
recenze/hodnocení
Dio 2006 Dio - Holy Diver Live
hodnocení/rating Dio - Holy Diver Live
1/3
recenze/hodnocení
Dio 2010 Dio - Dio at Donington UK: Live 1983 & 1987
hodnocení/rating Dio - Dio at Donington UK: Live 1983 & 1987
0/1
recenze/hodnocení
Dio 2013 Dio - Finding the Sacred Heart - Live in Philly 1986
hodnocení/rating Dio - Finding the Sacred Heart - Live in Philly 1986
0/0
recenze/hodnocení
Dio 2014 Dio - Live in London : Hammersmith Apollo 1993
hodnocení/rating Dio - Live in London : Hammersmith Apollo 1993
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000