Dik Dik, I

Talianska skupina I Dik Dik sa do povedomia progresívne orientovaných rockerov zapísala jediným album Suite per una donna assolutamente relativa z roku 1972, do povedomia talianskych más sa naopak zapísala množstvom ďalších, prevažne popových singlov a albumov.

Vznikla niekedy okolo roku 1965 a zakrátko už žala úspechy beatovými singlami, albumami a tak ďalej. Počiatkom 70. rokov do Talianska vtrhla „Genesis“ mánia a éter ovládol progresívny rock. Mohla to byť sliepka nesúca zlaté vajcia, pomyslela si pätica hráčov, menovite, Pietruccio Montalbetti (spev, gitara), Sergio Panno (bicie), Erminio Salvaderi (spev, gitara), Giancarlo Sbriziolo (spev, basa) a
Mario Totaro (klávesy). A ako myslela, tak konala. Nahodila artrockový... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Dik 1967 Dik Dik, I - I Dik Dik
hodnocení/rating Dik Dik, I - I Dik Dik
0/0
recenze/hodnocení
Dik 1969 Dik Dik, I - Il primo giorno di primavera e altri successi tabs
hodnocení/rating Dik Dik, I - Il primo giorno di primavera e altri successi tabs
0/0
recenze/hodnocení
Dik 1970 Dik Dik, I - L'isola di Wight
hodnocení/rating Dik Dik, I - L'isola di Wight
0/0
recenze/hodnocení
Dik 1972 Dik Dik, I - Suite per una donna assolutamente relativa
hodnocení/rating Dik Dik, I - Suite per una donna assolutamente relativa
2/2
recenze/hodnocení
Dik 1973 Dik Dik, I - Storie e confessioni
hodnocení/rating Dik Dik, I - Storie e confessioni
0/0
recenze/hodnocení
Dik 1976 Dik Dik, I - Volando
hodnocení/rating Dik Dik, I - Volando
0/0
recenze/hodnocení
Dik 1978 Dik Dik, I - Amico
hodnocení/rating Dik Dik, I - Amico
0/0
recenze/hodnocení
Dik 1985 Dik Dik, I - È Questione D'Amore
hodnocení/rating Dik Dik, I - È Questione D'Amore
0/0
recenze/hodnocení
Dik 1988 Dik Dik, I - Live
hodnocení/rating Dik Dik, I - Live
0/0
recenze/hodnocení
Dik 1991 Dik Dik, I - Come fossero farfalle
hodnocení/rating Dik Dik, I - Come fossero farfalle
0/0
recenze/hodnocení
Dik 1997 Dik Dik, I - Isole in viaggio
hodnocení/rating Dik Dik, I - Isole in viaggio
0/0
recenze/hodnocení
Dik 2003 Dik Dik, I - Live ingresso gratuito
hodnocení/rating Dik Dik, I - Live ingresso gratuito
0/0
recenze/hodnocení
Dik 2008 Dik Dik, I - Sold out: concerto live
hodnocení/rating Dik Dik, I - Sold out: concerto live
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000