Deus Ex Machina

Deus Ex Machina je progresívna jazz-rock/fusion kapela z Talianska. Poznávacím znamením ich hudby je expresívny vokál Alberta Pirasa a texty v latinčine. Ich tvorba má dozvuky avantgardy a aj experimentu. Nad týmito tendenciami však prevláda špičkový progresívny fusion s veľmi premyslenými aranžmánmi.

Prvý album Gladium Caeli (1991) tiahne skôr k rockovému formátu s prenikavým vokálom. Jedná sa o rockovú operu a bol nahraný v štúdiu za dva dni. Deus Ex Machina (1992) a De Republica (1995) už začali viac formovať ich špecifický hudobný prejav, navyše doska De Republica si polepšila aj zvukovo. Nasledujúce albumy Equilibrismo da Insofferenza (1998) a hlavne Cinque (2002) zastihli túto skupinu takmer vo vrcholnej forme. Na Equilibrismo... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Deus 1991 Deus Ex Machina - Gladium Caeli
hodnocení/rating Deus Ex Machina - Gladium Caeli
0/0
recenze/hodnocení
Deus 1992 Deus Ex Machina - Deus Ex Machina
hodnocení/rating Deus Ex Machina - Deus Ex Machina
0/0
recenze/hodnocení
Deus 1995 Deus Ex Machina - De Republica
hodnocení/rating Deus Ex Machina - De Republica
1/1
recenze/hodnocení
Deus 1996 Deus Ex Machina - Diacronia Metronomiche (live)
hodnocení/rating Deus Ex Machina - Diacronia Metronomiche (live)
0/0
recenze/hodnocení
Deus 1997 Deus Ex Machina - Non Est Ars Quae ad Effectum Casus Venit (live)
hodnocení/rating Deus Ex Machina - Non Est Ars Quae ad Effectum Casus Venit (live)
0/0
recenze/hodnocení
Deus 1998 Deus Ex Machina - Equilibrismo da Insofferenza
hodnocení/rating Deus Ex Machina - Equilibrismo da Insofferenza
1/1
recenze/hodnocení
Deus 2002 Deus Ex Machina - Cinque
hodnocení/rating Deus Ex Machina - Cinque
2/2
recenze/hodnocení
Deus 2008 Deus Ex Machina - Imparis
hodnocení/rating Deus Ex Machina - Imparis
1/1
recenze/hodnocení
Deus 2016 Deus Ex Machina - Devoto
hodnocení/rating Deus Ex Machina - Devoto
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000