Deliverance

Skupina Delivarance vznikla roku 1985. Zakládajícími členy byli Jimmy P. Brown - zpěv,kytara, Glenn Rogers - kytara, Brian Khairullah - basa, Chris Hyde - bicí. Styl kterým se seskupení prezentuje by se dal charakterizovat na pomezí mezi speed až thrash metalem. Ve stejném roce vyšlo i demo Greeting of Death. Poté v roce 1987 následovalo kompilační album California metal do kterého skupina přispěla skladbami A Space Called You a Attack.
Roku 1989 přichází první plnohodnotné album které se jmenuje jednoduše Deliverance, nahráno je ve stejné sestavě.
Větší uspěch přináší až druhé album Weapons of Our Warfare z roku 1990 (video k titulní písni bylo vysíláno na MTV). Došlo i na personální změnu na postu kytaristy, kdy na místo... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Deliverance 1989 Deliverance - Deliverance
hodnocení/rating Deliverance - Deliverance
0/0
recenze/hodnocení
Deliverance 1990 Deliverance - Weapons of Our Warfare
hodnocení/rating Deliverance - Weapons of Our Warfare
0/0
recenze/hodnocení
Deliverance 1991 Deliverance - What A Joke
hodnocení/rating Deliverance - What A Joke
0/0
recenze/hodnocení
Deliverance 1992 Deliverance - Stay of Execution
hodnocení/rating Deliverance - Stay of Execution
0/0
recenze/hodnocení
Deliverance 1993 Deliverance - Learn
hodnocení/rating Deliverance - Learn
0/0
recenze/hodnocení
Deliverance 1994 Deliverance - River Disturbance
hodnocení/rating Deliverance - River Disturbance
0/0
recenze/hodnocení
Deliverance 1995 Deliverance - Camelot In Smithereens
hodnocení/rating Deliverance - Camelot In Smithereens
0/0
recenze/hodnocení
Deliverance 2001 Deliverance - Assimilation
hodnocení/rating Deliverance - Assimilation
0/0
recenze/hodnocení
Deliverance 2007 Deliverance - As Above - So Below
hodnocení/rating Deliverance - As Above - So Below
0/0
recenze/hodnocení
Deliverance 2013 Deliverance - Hear What I Say!
hodnocení/rating Deliverance - Hear What I Say!
0/0
recenze/hodnocení
Deliverance 2017 Deliverance - The Subversive Kind
hodnocení/rating Deliverance - The Subversive Kind
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000