Deadsoul Tribe

Následující projekt Mr. Devona Gravese po odchodu z Psychotic Waltz; přesunul se do Vídně a začal znovu produkovat podobnou hudbu.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Deadsoul 2002 Deadsoul Tribe - Deadsoul Tribe
hodnocení/rating Deadsoul Tribe - Deadsoul Tribe
0/1
recenze/hodnocení
Deadsoul 2003 Deadsoul Tribe - A Murder Of Crows
hodnocení/rating Deadsoul Tribe - A Murder Of Crows
2/2
recenze/hodnocení
Deadsoul 2004 Deadsoul Tribe - The January Tree
hodnocení/rating Deadsoul Tribe - The January Tree
1/1
recenze/hodnocení
Deadsoul 2005 Deadsoul Tribe - The Dead Word
hodnocení/rating Deadsoul Tribe - The Dead Word
1/1
recenze/hodnocení
Deadsoul 2007 Deadsoul Tribe - A Lullaby For The Devil
hodnocení/rating Deadsoul Tribe - A Lullaby For The Devil
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000