Dead Meadow

Dead Meadow je americká kapela pocházející z Washingtonu D.C. Jejich styl se soustřeďuje hlavně na Stoner, Psychedelic a Indie Rock. V roce 1998 se kapela zformovala z dvou skupin The Impossible Five a Colour pocházející též z Washingtonu. Původní a zakládající sestavu tvořil Jason Simon (zpěv a kytara), Steve Kille (baskytara) a Mark Laughlin (bicí). Spojili psychedelický rock šedesátých let a heavy metal sedmdesátých let s tématy od autorů jako například Tolkien nebo Lovecraft. V roce 2000 bylo vydáno jejich debutové album pod hlavičkou Tolotta Records. V roce 2001 vyšla i vinylová verze ovšem pod značkou Planaria Records. Druhé album Howls From The Hills, které vyšlo v roce 2001 bylo vydáno též pod Tolotta Records.

V roce 2002... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Dead 2000 Dead Meadow - Dead Meadow
hodnocení/rating Dead Meadow - Dead Meadow
0/0
recenze/hodnocení
Dead 2001 Dead Meadow - Howls From The Hills
hodnocení/rating Dead Meadow - Howls From The Hills
0/0
recenze/hodnocení
Dead 2003 Dead Meadow - Shivering King and Others
hodnocení/rating Dead Meadow - Shivering King and Others
0/0
recenze/hodnocení
Dead 2005 Dead Meadow - Feathers
hodnocení/rating Dead Meadow - Feathers
0/1
recenze/hodnocení
Dead 2008 Dead Meadow - Old Growth
hodnocení/rating Dead Meadow - Old Growth
1/1
recenze/hodnocení
Dead 2013 Dead Meadow - Warble Bomb
hodnocení/rating Dead Meadow - Warble Bomb
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000