Dead Can Dance

Dead Can Dance sú právom považovaní za jeden z najväčších objavov svetovej hudobnej scény a to najlepšie, čo vôbec kedy splodila. Ich originálna, jedinečná produkcia, kĺbiaca v sebe prvky európskeho folku, ovplyvneného stredovekou a renesančnou hudbou, kombinovaného s ambient popom a worldbeatom, si získala milióny priaznivcov. Vďaka neopakovateľnej atmosfére skladieb plných smútku, vznešenosti, o hľadaní stratenej krásy, zamýšľajúcich sa nad zmyslom a večnosťou ľudskej existencie sa Dead Can Dance radia medzi najkultovejšie hudobné zoskupenia, aké kedy vznikli.

Aj keď počas celej ich kariéry sa v skupine vystriedalo množstvo muzikantov, základ a jadro Dead Can Dance vždy tvorili iba dvaja ľudia - vynikajúca, jedinečným... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Dead 1984 Dead Can Dance - Dead Can Dance
hodnocení/rating Dead Can Dance - Dead Can Dance
1/2
recenze/hodnocení
Dead 1985 Dead Can Dance - Spleen And Ideal
hodnocení/rating Dead Can Dance - Spleen And Ideal
0/2
recenze/hodnocení
Dead 1987 Dead Can Dance - Within The Realm Of A Dying Sun
hodnocení/rating Dead Can Dance - Within The Realm Of A Dying Sun
1/7
recenze/hodnocení
Dead 1988 Dead Can Dance - The Serpent's Egg
hodnocení/rating Dead Can Dance - The Serpent's Egg
1/5
recenze/hodnocení
Dead 1990 Dead Can Dance - Aion
hodnocení/rating Dead Can Dance - Aion
2/4
recenze/hodnocení
Dead 1991 Dead Can Dance - A Passage In Time
hodnocení/rating Dead Can Dance - A Passage In Time
0/1
recenze/hodnocení
Dead 1993 Dead Can Dance - Into The Labyrinth
hodnocení/rating Dead Can Dance - Into The Labyrinth
0/3
recenze/hodnocení
Dead 1994 Dead Can Dance - Toward The Within (live)
hodnocení/rating Dead Can Dance - Toward The Within (live)
0/1
recenze/hodnocení
Dead 1996 Dead Can Dance - Spiritchaser
hodnocení/rating Dead Can Dance - Spiritchaser
0/2
recenze/hodnocení
Dead 2006 Dead Can Dance - Selections From North America (2005)
hodnocení/rating Dead Can Dance - Selections From North America (2005)
0/1
recenze/hodnocení
Dead 2012 Dead Can Dance - Anastasis
hodnocení/rating Dead Can Dance - Anastasis
0/4
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000