David Crowder*Band

/

David Crowder*Band je americká křesťanská rocková kapela, kterou v polovině 90. let založil jako univerzitní projekt na Baylor University in Waco David Crowder (zpěv, kytara, klavír). Původní sestavu tvořili ještě Jack Parker (kytara), Jason Solley (kytara / zpěv), Mike Dodson (baskytara / klávesy), Jeremy Bush (bicí) a Mike Hogan (housle / programování).

Do povědomí širšího okruhu příznivců moderní religiózní hudby se dostali koncem minulého tisíciletí, když začali za svými posluchači se svým originálním pojetím křesťanských chval cestovat. V té době vydali na nezávislé značce EP ´The Green´. Další průlom přišel v roce 2005 s vydáním hodně ambiciózního alba ´A Collision Or (3 + 4 = 7)´.

V... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

David 2002 David Crowder*Band - Can You Hear Us
hodnocení/rating David Crowder*Band  - Can You Hear Us
0/0
recenze/hodnocení
David 2003 David Crowder*Band - Illuminate
hodnocení/rating David Crowder*Band  - Illuminate
0/0
recenze/hodnocení
David 2005 David Crowder*Band - A Collision Or (3 + 4 = 7)
hodnocení/rating David Crowder*Band  - A Collision Or (3 + 4 = 7)
0/0
recenze/hodnocení
David 2006 David Crowder*Band - B Collision
hodnocení/rating David Crowder*Band  - B Collision
0/0
recenze/hodnocení
David 2007 David Crowder*Band - Remedy
hodnocení/rating David Crowder*Band  - Remedy
0/0
recenze/hodnocení
David 2009 David Crowder*Band - Church Music
hodnocení/rating David Crowder*Band  - Church Music
0/0
recenze/hodnocení
David 2011 David Crowder*Band - Oh for Joy
hodnocení/rating David Crowder*Band  - Oh for Joy
0/0
recenze/hodnocení
David 2012 David Crowder*Band - Give Us Rest Or (A Requiem Mass in C [The Happiest of All Keys])
hodnocení/rating David Crowder*Band  - Give Us Rest Or (A Requiem Mass in C [The Happiest of All Keys])
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000