D.F.A.

D.F.A. je progresívna jazz-rock/fusion kapela z Talianska. Hudba je inšpirovaná skupinami ako Gentle Giant, King Crimson, PFM či Yes. Sú tu zastúpené prvky italo-progu a aj symfonického prog-rocku. Kompozície majú hlavne inštrumentálny základ, ale nachádzajú sa v ich tvorbe aj skladby so spevom.

Hneď prvý album Lavori In Corso (1997) je na vysokej úrovni. Inštrumentálne schopnosti a muzikálny prejav našiel zakrátko veľmi pozitívnu odozvu. O nič horšie na tom nie je ani druhá štúdiovka Duty Free Area (1999) so speváckym hosťom Albertom Pirasom (Deus Ex Machina). Tvorivý vrchol dosiahli s dielom 4th (2008) s perfektne spracovanými inštrumentálnymi plochami. Všetky tri albumy sú ukážkou majstrovského skladateľského potenciálu a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

D.F.A. 1997 D.F.A. - Lavori In Corso
hodnocení/rating D.F.A. - Lavori In Corso
0/0
recenze/hodnocení
D.F.A. 1999 D.F.A. - Duty Free Area
hodnocení/rating D.F.A. - Duty Free Area
0/0
recenze/hodnocení
D.F.A. 2001 D.F.A. - Work In Progress Live
hodnocení/rating D.F.A. - Work In Progress Live
0/0
recenze/hodnocení
D.F.A. 2007 D.F.A. - Kaleidoscope
hodnocení/rating D.F.A. - Kaleidoscope
1/1
recenze/hodnocení
D.F.A. 2008 D.F.A. - 4th
hodnocení/rating D.F.A. - 4th
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000