D-A-D

Dánská rocková kapela D-A-D, původně nazvaná Disneyland After Dark, jež se musela pod tlakem hrozícího soudu od Walt Disney Company přejmenovat, vznikla z kraje osdemsátých let v Copenhagenu. Jejich styl hudby je často kvalifikován jako melodický hard rock s občasnou příchutí punku. Krom jedné obměny na postu bubeníka v roce 1999 je sestava od počátků neměnná ve složení, Jesper Binzer - zpěv, kytara, Jacob Binzer - kytara, Stig Pedersen - bassa, Laust Sonne - bicí. Mezinárodní průlom se konal v roce 1989 s deskou No Fuel Left for the Pilgrims, která měla bodovat i za oceánem, nakonec se tak ale nestalo, přesto se jedná o největší úspěch kapely, která přišla do správné doby se správnou nahrávkou a od těch časů pravidelně boduje na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

D-A-D 1986 D-A-D - Call of the Wild
hodnocení/rating D-A-D - Call of the Wild
0/0
recenze/hodnocení
D-A-D 1987 D-A-D - D.A.D. Draws a Circle
hodnocení/rating D-A-D - D.A.D. Draws a Circle
0/0
recenze/hodnocení
D-A-D 1989 D-A-D - No Fuel Left for the Pilgrims
hodnocení/rating D-A-D - No Fuel Left for the Pilgrims
0/0
recenze/hodnocení
D-A-D 1991 D-A-D - Riskin' It All
hodnocení/rating D-A-D - Riskin' It All
0/0
recenze/hodnocení
D-A-D 1995 D-A-D - Helpyourselfish
hodnocení/rating D-A-D - Helpyourselfish
0/0
recenze/hodnocení
D-A-D 1997 D-A-D - Simpatico
hodnocení/rating D-A-D - Simpatico
1/1
recenze/hodnocení
D-A-D 2000 D-A-D - Everything Glows
hodnocení/rating D-A-D - Everything Glows
0/0
recenze/hodnocení
D-A-D 2002 D-A-D - Soft Dogs
hodnocení/rating D-A-D - Soft Dogs
0/0
recenze/hodnocení
D-A-D 2005 D-A-D - Scare Yourself
hodnocení/rating D-A-D - Scare Yourself
0/0
recenze/hodnocení
D-A-D 2008 D-A-D - Monster Philosophy
hodnocení/rating D-A-D - Monster Philosophy
0/0
recenze/hodnocení
D-A-D 2011 D-A-D - DIC·NII·LAN·DAFT·ERD·ARK
hodnocení/rating D-A-D - DIC·NII·LAN·DAFT·ERD·ARK
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000